Antrenor. Cele 20 de reguli ale mele (în fotbal și în viață)

scrisa de Walter Zenga, David De Filippi

Antrenor. Cele 20 de reguli ale mele (în fotbal și în viață) de Walter Zenga, David De Filippi Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Antrenor. Cele 20 de reguli ale mele (în fotbal și în viață) 14.81 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Integral
Autor (i): Walter Zenga, David De Filippi
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-973-8209-85-5
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Walter Zenga, italianul care se consideră pe jumătate român (este căsătorit cu Raluca, fostă Rebedea), și a antrenat în Liga I echipele FC Național, Steaua și Dinamo), a publicat în Italia cartea intitulată Coach („Antrenorul”). Cartea s-a epuizat în doar trei zile, devenind un bestseller național.

Coach a fost scrisă împreună cu jurnalistul David De Filippi. Cartea are o prefață de Gianluigi Buffon și o prefață specială pentru ediția românească, scrisă de Walter Zenga.

Nu este neapărat o carte autobiografică, ci mai degrabă un slalom între fotbal și viață, capitol în care omul Zenga și antrenorul Zenga s-au intersectat. Desigur, câteva pasaje sunt dedicate perioadei petrecute în România.

În prezent, fostul mare portar antrenează formația Sampdoria, însă visul său este să stea pe banca Interului din Milano.


Carti similare cu Antrenor. Cele 20 de reguli ale mele (în fotbal și în viață)

Psihoterapie & consiliere gestalt

Psihoterapie &...

de Phil Joyce, Charlotte Sills

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!