Șeriful (Wayward Pines, vol.2)

scrisa de Blake Crouch

Șeriful (Wayward Pines, vol.2) de Blake Crouch Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Rao
Autor (i): Blake Crouch
Numar de pagini: 343 pagini
ISBN: 978-606-776-077-4
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Al doilea roman al trilogiei Wayward Pines, o combinaţie îndrăzneaţă de Stephen King si Cormac McCarthy, continuă povestea lui Ethan Burke sub auspicii şi mai sumbre. El este şeriful şi unul dintre puţinii oameni care ştiu adevărul –Wayward Pines nu este doar un oraş. Iar ceea ce se află de cealaltă parte a gardului împrejmuitor este o lume de coşmar ce depăşeşte imaginaţia oricui. Rezidenţii cred că sunt morţi şi că aceasta este viaţa de apoi. Alţii au impresia că sunt prizonieri într-o închisoare experimentală. Fiecare visează în secret să plece, dar cei câţiva care îndrăznesc să încerce au parte de o surpriză terifiantă.

„Un fior şi o surpriză la fiecare pagină. Blake ştie să scrie. Mai mult, ştie să scrie o poveste care să te prindă.“- Hugh Howey


Carti similare cu Șeriful (Wayward Pines, vol.2)

La rascruce (seria razboiul clonelor)

La rascruce (seria...

de Matthew Stover

mai mult
Luna ucigasa

Luna ucigasa

de N.K. Jemisin

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

motianda
Recenzii: 0
Carti citite: 66