69 de motive stupide ca sa te apuci de citit



69 de motive stupide ca sa te apuci de citit de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
69 de motive stupide ca sa te apuci de citit 22.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Adenium
Numar de pagini: 272 pagini
Anul aparitiei: 2015
Descriere: 69 de motive stupide ca sa te apuci de citit este de fapt un ghid util pentru cei interesati de literatura, la inceputul formarii unei biblioteci (si a unei culturi generale vaste), si in acelasi timp o carte savuroasa pentru cunoscatori, pentru impatimitii cititului, care vor gasi cu siguranta viziuni proaspete asupra cartilor, alaturi de titluri si autori noi.

Pornind de la principiul ca literatura nu-si are locul in rafturi sau in sertare, ca ea nu este ingradita in definitii si teorii, ci vie si in continua miscare, revista Hyperliteratura a ajuns repede una dintre cele mai citite reviste online de cultura din tara si un brand indragit de zeci de mii de internauti, iar cartea noastra vine ca un raspuns pentru cititorii nostri, pentru nenumaratele intrebari si nelamuriri pe care am incercat sa le rezolvam de-a lungul timpului, si mai ales ca un cadou al increderii pe care ei ne-au acordat-o.

69 de motive stupide ca sa te apuci de citit este alcatuita din 69 de articole, editoriale, fragmente din anchete si interviuri, recenzii si alte lucrari aparute pe Hyperliteratura in cei trei ani de existenta. De la recomandari de titluri si autori care n-ar trebui sa lipseasca din nicio biblioteca, la carti mai putin cunoscute, dar la fel de importante si interesante, analogii si analize inedite ale unor carti sau teme clasice, vazute mereu din alte unghiuri, pana la povesti savuroase din spatele cartilor, din vietile autorilor, dar mai ales din vietile cititorilor lor.


Carti similare cu 69 de motive stupide ca sa te apuci de citit

Istoria snobismului

Istoria snobismului

de Frederic Rouvillois

mai mult



Recenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2016-01-15 08:23:44 Rating:

De ce-ai citi o carte cu motive ca să te apuci de citit când o faci deja? Pentru că o carte mereu oferă mai multe decât promite!

Cei de la Hyperliteratura au adunat laolaltă mai multe articole legate de cărți, mai exact 69 – ca cititorul să ridice din sprânceană și să se întrebe de ce fix atâtea și astfel și-a răspuns singur – să stârnească interesul și curiozitatea....

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289

Anca Zaharia
Recenzii: 33
Carti citite: 68

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135