Au pays de la magie – in tara magiei

scrisa de Henri Michaux

Au pays de la magie – in tara magiei de Henri Michaux Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Art
Autor (i): Henri Michaux
Traducator (i): Dan Stanciu
Numar de pagini: 118 pagini
ISBN: 978-973-124-613-0
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Cand mi se vorbea despre orizontul retras, despre Magi care stiau sa-ti inlature orizontul si nimic altceva decat orizontul, lasand restul la vedere, imi inchipuiam c-o fi vreo expresie verbala, o gluma care se face doar in vorbire.
Intr-o zi, cu mine de fata, un Mag a inlaturat orizontul de jur-imprejurul meu. Magnetism, sugestie sau oricare ar fi fost cauza, brusca sustragere a orizontului (eram la tarmul marii, unde cu o clipa mai devreme ii puteam zari nesfarsita intindere si nisipurile plajei) mi-a provocat o spaima atat de cumplita incat n-am indraznit sa mai fac un pas.
I-am spus indata ca m-a convins, ca e asa cum zice el. A fost o senzatie cu neputinta de indurat. Nici azi n-am curajul sa mi-o aduc aminte.


Carti similare cu Au pays de la magie – in tara magiei

Jos realitatea

Jos realitatea

de Florin Iaru

mai mult
11 elegii

11 elegii

de Nichita Stanescu

mai mult
Opere i. julien ospitalierul

Opere i. julien...

de Emil Brumaru

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!