Viata amoroasa

scrisa de Zeruya Shalev

Viata amoroasa de Zeruya Shalev Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Viata amoroasa 9.28 lei *
Viata amoroasa 10 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Zeruya Shalev
Traducator (i): Ioana Petridean
Numar de pagini: 280 pagini
ISBN: 978-973-689-300-1
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Bestseller international, tradus in peste douazeci si cinci de tari si ecranizat in 2007 (Germania), in regia Mariei Schrader, cu Netta Gari si Rade Serbedzija in rolurile principale. Roman distins in Israel, in 1997, cu Premiul de Aur si Premiul de Platina ale Asociatiei Editorilor si Premiul ACUM. Inclus in prestigioasa lista „Cele mai bune douazeci de romane din ultimii patruzeci de ani“ din Der Spiegel.

Yaarah este o tanara casatorita si indragostita. Casatorita cu Yoni, un barbat de incredere, dar insipid. Indragostita de Arie, personaj fascinant, plin de magnetism sexual si de contraste, prieten din tinerete al tatalui ei. Ruptura interioara se adanceste zi de zi, sub actiunea coroziva a minciunii si vinovatiei, pana cand Yaarah pierde contactul cu realitatea. Este complet subjugata vointei lui Arie, obsesiei sexuale care ii bruiaza gandurile, dar si trecutului - caci acest barbat are acces la secretele tragice ale familiei ei. In vreme ce Yoni pleaca singur la Istanbul, Yaarah devine prizoniera erotica a lui Arie. Treptat, nuantand dezvaluirile lui socante prin propriile descoperiri, ea reface un scenariu de familie marcat de pasiuni distructive. Viata amoroasa este o carte senzuala si reflexiva, torentiala si purificatoare, ca orice cufundare deplina intr-o constiinta - pe alocuri straina, pe alocuri familiara - aflata in plin zbucium. Extrem de subtila in psihologia personajelor sale, Zeruya Shalev scrie un roman in care sinceritatea si autoiluzionarea sunt la fel de violente.


Carti similare cu Viata amoroasa

Exuvii

Exuvii

de Simona Popescu

mai mult
Adevarul despre fete

Adevarul despre fete

de Rebecca James

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!