Despre dragoste și umbră

scrisa de Isabel Allende

Despre dragoste și umbră de Isabel Allende Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Despre dragoste și umbră 20.3 lei *
Despre dragoste și umbră 22.33 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Isabel Allende
Traducator (i): Cornelia Radulescu
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 978-973-689-922-5
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Romanul Despre dragoste și umbră a fost ecranizat în anul 1994 cu Antonio Banderas și Jennifer Connelly în rolurile principale.

O poveste de iubire cu atât mai pătimașă și mai intensă cu cât totul pare să-i fie potrivnic: un bărbat și o femeie se salvează prin intermediul unei pasiuni mistuitoare de ororile unei lumi stăpânite de un regim autarhic. Faptul că Irene Beltrán provine dintr-o familie de burghezi înstăriți nu îl împiedică pe Francisco Leal, un tânăr fotograf angajat în secret în lupta de subminare a dictaturii militare, să cadă în mrejele frumuseții ei fascinante. Când merg să investigheze cazul misterios al Evangelinei Ranquileo, o adolescentă care suferă de niște crize stranii și despre care se spune că ar avea puteri miraculoase, cei doi se avântă într-o aventură care le va schimba definitiv viața. De-a lungul unui traseu narativ plin de suspans, oscilând între atmosfera exotică, încărcată de senzualitate și parfum a spațiului sud-american și sentimentele inculcate de teroarea perpetuă, cititorul va trăi alături de personaje o poveste tragică și sublimă, despre curaj și sacrificiu, despre loialitate față de familie și trădare, emoționantă și dureroasă.


Carti similare cu Despre dragoste și umbră

Dansul cainilor

Dansul cainilor

de Mariana Bojan

mai mult
Tu: elegii si inventii

Tu: elegii si inventii

de Matei Calinescu

mai mult



Recenzii

CealaltaAncuta CealaltaAncuta pe 2012-01-24 16:38:25 Rating:

Am citit cartea aceasta iubind-o şi urând-o în acelaşi timp. M-am întrebat şi eu de ce însă nu am ajuns încă la un răspuns concret. Am iubit-o mai mult decât am urât-o, de aceea nu voi insista pe aspectele care mie mi-au displăcut în timpul lecturii şi care s-au concretizat sub forma unor inserţii de scene cam ieftine.

Isabel Allende nu m-a dezamăgit...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Ilenush
Recenzii: 0
Carti citite: 46

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126

CealaltaAncuta
Recenzii: 31
Carti citite: 18