Unde sunt? > Acasa > Carti > Teen Lit > Ați sunat la Sam

Ați sunat la Sam

scrisa de Dustin Thao

Ați sunat la Sam de Dustin Thao Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Veridia
Autor (i): Dustin Thao
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 9786069517826
Anul aparitiei: 2022
Descriere: Dacă aș rămâne se combină cu Numele tău în Ați sunat la Sam de Dustin Thao, un roman sincer despre iubire și pierdere și ce înseamnă să-ți iei rămas-bun.

La șaptesprezece ani, Julie Clarke știe exact cum va arăta viitorul ei: va pleca împreună cu iubitul ei, Sam, din orășelul unde locuiesc. Va merge la facultate la oraș. Va petrece o vară în Japonia. Dar Sam moare. Și totul se schimbă.

Cu inima frântă, Julie nu merge la înmormântare, îi aruncă toate lucrurile și încearcă din răsputeri să-l uite. Dar un mesaj lăsat de Sam în albumul clasei o forțează să-și aducă aminte. Disperată să-l mai audă pentru ultima dată, Julie sună pe telefonul mobil al lui Sam, ca să-i mai asculte mesajul de la căsuța vocală. Și răspunde Sam.

Legătura este temporară. Dar vocea lui Sam o face pe Julie să se îndrăgostească iar și, cu fiecare apel, să-i fie din ce în ce mai greu să-și ia rămas-bun.

Ce ai face dacă ai avea încă o șansă să-ți iei rămas-bun?


Carti similare cu Ați sunat la Sam

Belzhar

Belzhar

de Meg Wolitzer

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!