Unde sunt? > Acasa > Carti > Teen Lit > Ați sunat la Sam

Ați sunat la Sam

scrisa de Dustin Thao

Ați sunat la Sam de Dustin Thao Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Veridia
Autor (i): Dustin Thao
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 9786069517826
Anul aparitiei: 2022
Descriere: Dacă aș rămâne se combină cu Numele tău în Ați sunat la Sam de Dustin Thao, un roman sincer despre iubire și pierdere și ce înseamnă să-ți iei rămas-bun.

La șaptesprezece ani, Julie Clarke știe exact cum va arăta viitorul ei: va pleca împreună cu iubitul ei, Sam, din orășelul unde locuiesc. Va merge la facultate la oraș. Va petrece o vară în Japonia. Dar Sam moare. Și totul se schimbă.

Cu inima frântă, Julie nu merge la înmormântare, îi aruncă toate lucrurile și încearcă din răsputeri să-l uite. Dar un mesaj lăsat de Sam în albumul clasei o forțează să-și aducă aminte. Disperată să-l mai audă pentru ultima dată, Julie sună pe telefonul mobil al lui Sam, ca să-i mai asculte mesajul de la căsuța vocală. Și răspunde Sam.

Legătura este temporară. Dar vocea lui Sam o face pe Julie să se îndrăgostească iar și, cu fiecare apel, să-i fie din ce în ce mai greu să-și ia rămas-bun.

Ce ai face dacă ai avea încă o șansă să-ți iei rămas-bun?


Carti similare cu Ați sunat la Sam

Destine la limita

Destine la limita

de Katie McGarry

mai mult
Trădarea câștigătorului (Vol. 2)

Trădarea...

de Marie Rutkoski

mai mult
Nume de cod: Verity

Nume de cod: Verity

de Elizabeth Wein

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!