Complexul fetei cuminți

scrisa de Elle Kennedy

Complexul fetei cuminți de Elle Kennedy Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Epica
Autor (i): Elle Kennedy
Traducator (i): Madalina Mangalagiu
Numar de pagini: 400 pagini
ISBN: 9786069713167
Anul aparitiei: 2020
Descriere: Ea face totul ca la carte. Deci ce ar putea merge prost?

Mackenzie Cabot — „Mac”, pentru cei apropiați — este o studentă de douăzeci de ani care face tot posibilul pentru a mulțumi pe toată lumea. Dar e epuizant să respecți mereu regulile. Deși Mac vrea doar să se concentreze asupra afacerii ei online, mai întâi trebuie să obțină o diplomă de facultate, la insistențele părinților ei. Asta presupune să se mute în Avalon Bay, un orășel de coastă unde trăiesc, alături de localnici, studenți bogați care învață la Universitatea Garnet.

Mac se pricepe să-și stăpânească impulsurile de răzvrătire și de independență, dar când îl întâlnește pe Cooper Hartley, autocontrolul ei este pus la grea încercare. Cooper e puțin cam direct. Sincer și frust. E o amenințare pentru stilul de viață foarte organizat al lui Mac.
Curând, prietenia lor devine cel mai firesc lucru din viața fetei și îi permite să fie ea însăși.
În ciuda disprețului pe care Cooper îl simte față de cei din familiile bogate, își dă seama rapid că Mackenzie nu este doar o altă „clonă” cu avere și se îndrăgostește de ea nebunește. Însă, tocmai când Mac începe să simtă că este acceptată de Cooper și de prietenii acestuia, secretul pe care el i-l ascunde amenință să distrugă ceea ce au clădit împreună.

„Talentul cu care Elle Kennedy creează acest univers complicat și încărcat de conflicte emoționale al unui orășel de provincie este inegalabil.” – L.J. SHEN


Carti similare cu Complexul fetei cuminți

Zece lucruri pe care le-am facut (si probabil nu ar fi trebuit)

Zece lucruri pe care...

de Sarah Mlynowski

mai mult
Orase de hartie

Orase de hartie

de John Green

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!