Cărticica de binișteCărticica de biniște de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cărticica de biniște 44.99 lei *
Cărticica de biniște 49.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Numar de pagini: 176 pagini
ISBN: 978-606-43-1272-3
Anul aparitiei: 2021
Descriere: Coordonator – Iv cel Naiv

Ilustrații de Yanna Zosmer

Biniște e un cuvânt căutat, inventat și preferat. A fost votat de mii de români ca traducerea oficială pentru termenul danez hygge. Această carte își dorește să fie o sursă de inspirație pentru cei care vor să își transforme locuința într-o oază la care să se întoarcă întotdeauna de drag.

Cei care semnează capitolele inspiraționale sunt specialiști din domenii care contribuie la fericirea de acasă: Iv cel Naiv, Sînziana Pop, Gáspár György, Dan Byron, Ana Constantinescu, Diana Mihăilă și Cristina Andrei.

„Un univers într‑un cuvânt. Sau un cuvânt cât un univers. Biniște. Mă aflu în fața lui ca o pisică în fața unui ghem și abia aștept să mă joc cu el, să îl întorc pe toate părțile, să îl las să mă surprindă și să se rostogolească prin toate camerele sufletului meu. Așadar, în cele ce urmează, vă propun să fim cu toții pisici care merg pe urmele acestui ghem infinit, necăutând nimic, în buna tradiție pisicească, dar reușind să găsim tot felul de lucruri interesante, surprinzătoare.“ - Iv cel Naiv


Carti similare cu Cărticica de biniște

Scânteia. Povestea unei mame care a crescut un geniu

Scânteia. Povestea...

de Kristine Barnett

mai mult
Confuzii, greseli, prostii si rautati in limba romana, azi

Confuzii, greseli,...

de Tatiana Slama-Cazacu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!