Mademoiselle Coco și parfumul iubirii

scrisa de Michelle Marly

Mademoiselle Coco și parfumul iubirii de Michelle Marly Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): Michelle Marly
Traducator (i): Cora Radulian
Numar de pagini: 368 pagini
ISBN: 978-606-43-1219-8
Anul aparitiei: 2021
Descriere: În 1919, Coco Chanel reprezenta deja întruchiparea eleganței pentru orice femeie modernă. Uitați erau anii de sărăcie, când fusese doar Gabrielle, orfana abandonată la mănăstire de maici, apoi fata sărmană căreia i-a fost interzisă căsătoria cu aristocratul de care se îndrăgostise.

După pierderea brutală și tragică a iubirii vieții sale, Coco trece printr-o teribilă criză existențială. Nici prietenii, nici munca nu o pot scoate din tristețea sa profundă. Asta până când, în timpul unei călătorii la Veneția, este fermecată de o mireasmă aparte, pe care vrea să o transforme în cel mai îmbătător parfum al iubirii.

Deși Coco nu știe nimic despre arta marilor parfumieri, se va dedica trup și suflet acestei aventuri temerare, pentru a crea un produs unic, un omagiu etern adus bărbatului pe care l-a pierdut.

Așa începe povestea celui mai cunoscut și mai îndrăgit parfum din lume: Chanel No 5.

„Un roman tulburător și rafinat, precum viața mondenă din Parisul anilor 1920...“ - Märkische Allgemeine Zeitung


„Michelle Marly a scris o biografie romanțată a fascinantei Coco Chanel care este, deopotrivă, emoționantă și bine documentată.“ - Aachener Zeitung


Carti similare cu Mademoiselle Coco și parfumul iubirii

Răpirea lui Edgardo Mortara

Răpirea lui Edgardo...

de David I. Kertzer

mai mult
Secretul imparatiei

Secretul imparatiei

de Mika Waltari

mai mult
In zodia satanei

In zodia satanei

de Carol al II-lea

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!