Scriitori și îndrăgostiți

scrisa de Lily King

Scriitori și îndrăgostiți de Lily King Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Scriitori și îndrăgostiți 33.75 lei *
Scriitori și îndrăgostiți 45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Lily King
Traducator (i): Laura Karsch
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-606-40-0988-3
Anul aparitiei: 2021
Descriere: „Fantastic!" - Emma Watson

„Una dintre cele mai bune 10 cărți ale anului 2020" - Washington Post

Lily King își uimește cititorii cu un roman devenit bestseller New York Times încă de la apariție: portretul memorabil al unei artiste la tinerețe.
Luată pe neașteptate de moartea subită a mamei sale și devastată în urma unei recente povești de dragoste, Casey Peabody a ajuns în Massachusetts în vara lui 1997 fără să aibă niciun plan. Un fost copil-minune la golf, acum lucrează într-un restaurant din Harvard Square și stă cu chirie într-o cămăruță igrasioasă, în care scrie la romanul început în urmă cu șase ani.
La 31 de ani, Casey încă se agață de ceva la care toți vechii săi prieteni au renunțat: hotărârea de a duce o viață creativă. Când se îndrăgostește de doi bărbați în același timp, lumea ei se fisurează și mai mult.
Strădania lui Casey de a-și împlini ambițiile literare și de a găsi un echilibru între viață și artă este greu pusă la încercare, împingând-o aproape până în pragul dezastrului.
Un roman uluitor, care explorează trecerea totodată înfricoșătoare și plină de exuberanță de la o anumită etapă din viața cuiva la începutul alteia.

"Scriitori și îndrăgostiți are o forță a emoției de neegalat." - New York Times Book Review

„Casey nu e prezentată ca o femeie sfâșiată între arhetipurile creativității masculine, ci ca o femeie fidelă propriului proces de creație, avându-se pe sine drept subiect de meditație." - Los Angeles Times

„Scriitori și îndrăgostiți este o carte despre pasiune, dorință, durere, hotărâre și voința de a-ți găsi propriul drum. De asemenea, vorbește despre iubirea mistuitoare, familie și succes, totul fiind impregnat cu emoție, analiză psihologică profundă și observații subtile asupra vieții." – NPR

„Un roman periculos de romantic îndeajuns de îndrăzneț pentru a imagina posibilitatea fericirii nemărginite." - Washington Post


Carti similare cu Scriitori și îndrăgostiți

Vechiul oras imperial

Vechiul oras imperial

de Yasunari Kawabata

mai mult
Anul mortii lui ricardo reis

Anul mortii lui...

de Jose Saramago

mai mult
Palatul de la miazanoapte

Palatul de la miazanoapte

de Carlos Ruiz Zafon

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!