Doi pot ține un secret

scrisa de Karen M. McManus

Doi pot ține un secret de Karen M. McManus Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Herg Benet
Autor (i): Karen M. McManus
Traducator (i): Cristina Nemerovschi
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-606-763-191-3
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Echo Ridge este un orășel modest și obișnuit din America. Ellery nu l-a vizitat niciodată, dar a auzit tot ce era de știut. În acel oraș, mătușa ei a dispărut pe când avea șaptesprezece ani. Și doar cu cinci ani în urmă, o regină a balului din liceu a făcut să se audă în întreaga lume de Echo Ridge atunci când a fost omorâtă. Acum, Ellery trebuie să se mute acolo, pentru a locui cu o bunică pe care de abia o cunoaște.

Orașul e ca un tablou idilic, dar ascunde secrete. Și chiar înainte ca anul școlar să înceapă, cineva le amenință pe cele mai populare fete din liceu, promițând că va face ca jocul să devină și mai periculos decât în urmă cu cinci ani. Apoi, ca pentru a dovedi că amenințarea este reală, o altă fată dispare.

Ellery știe tot ce e de știut despre secrete. Mama ei le are; bunica, la fel. Cu cât stă mai mult în Echo Ridge, cu atât își dă seama că fiecare ascunde ceva. Problema e că secretele sunt periculoase, iar oamenii nu prea se pricep să le țină. E motivul pentru care în Echo Ridge cel mai sigur e să îți păstrezi mereu secretele pentru tine.

„Misterul se dezvăluie într-un ritm spectaculos, pe măsură ce apar piste false credibile și întorsături șocante de situație. Cititorii vor da pagină după pagină, aproape cu furie, până la finalul care le va aduce satisfacție. Atmosfera este întunecată și merită să te lași cucerit de ea.“ (Kirkus Reviews)

„Un roman plin de mister care îi va face pe cititori să gonească spre deznodământ.“ (Booklist)

„Cu personaje complexe și o intrigă atent construită, McManus oferă un roman trepidant, cu nenumărate întorsături.“ (Publishers Weekly)

„Densă și cu elemente bine plasate, te face să dai pagină după pagină până ce ajungi într-un final să afli identitatea criminalului și motivele sale, dar și numeroase alte secrete care construiesc suspansul.“ (Bulletin)

„Un roman crime-mystery al naibii de bun.“ (EW)


Carti similare cu Doi pot ține un secret

Jocul stapanirii

Jocul stapanirii

de Scott McBain

mai mult
Misterul manuscrisului

Misterul manuscrisului

de Ian Caldwell, Dustin Thomason

mai mult
Legenda dansatorului

Legenda dansatorului

de Iris Johansen

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!