Cei o sută de ani ai lui Lenni și Margot

scrisa de Marianne Cronin

Cei o sută de ani ai lui Lenni și Margot de Marianne Cronin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cei o sută de ani ai lui Lenni și Margot 37.42 lei *
Cei o sută de ani ai lui Lenni și Margot 37.43 lei *
Cei o sută de ani ai lui Lenni și Margot 39.92 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Marianne Cronin
Traducator (i): Andreea Florescu
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-606-33-6947-6
Anul aparitiei: 2021
Descriere: Viața e scurtă. Nimeni nu este mai conștient de acest lucru decât Lenni, care, deși nu are decât 17 ani, trăiește în salonul pentru bolnavii în stadiu terminal. Fata va afla însă în curând că nu contează doar ce faci cu viața ta, ci și cu cine o împarți.

Ignorând sfatul doctorilor, Lenni se înscrie la un curs de arte frumoase, unde se împrietenește cu o altă pacientă, Margot, care este un spirit rebel, deși are 83 de ani. Între cele două se formează în scurt timp o legătură strânsă, atunci când își dau seama că au, împreună, 100 de ani.

Au un centenar de sărbătorit, așa că Lenni și Margot se hotărăsc să-și picteze poveștile de viață: despre maturizare și cum să-ți păstrezi spiritul tânăr, despre veselie și cum să accepți bunătatea celor din jur, despre pierderea iubirii și găsirea persoanei care este totul pentru tine.

Pe măsură ce prietenia lor devine mai profundă, un lucru se arată clar: Lenni și Margot nu și-au spus încă ultimul cuvânt.

Un roman scris frumos, cu grație și inteligență. Plin de înțelepciune și de bunătate. Exact genul de poveste pe care o ador. - Joanna Cannon

Amuzantă și sarcastică, înțeleaptă și caldă, o carte despre o prietenie extraordinară care pune laolaltă viețile celor două personaje într-o poveste de neuitat. Mi-a plăcut la nebunie. - Jess Kidd


Carti similare cu Cei o sută de ani ai lui Lenni și Margot

Walkiriile

Walkiriile

de Paulo Coelho

mai mult
Oamenii fericiți citesc și beau cafea

Oamenii fericiți...

de Agnès Martin-Lugand

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!