Bridgerton. Eu și ducele

scrisa de Julia Quinn

Bridgerton. Eu și ducele de Julia Quinn Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Bridgerton. Eu și ducele 42.41 lei *
Bridgerton. Eu și ducele 42.42 lei *
Bridgerton. Eu și ducele 42.42 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Julia Quinn
Traducator (i): Anca Gabriela Marin
ISBN: 978-606-33-7139-4
Anul aparitiei: 2021
Descriere: Vol 1

Fără îndoială, Simon Basset este pe cale să o ceară în căsătorie pe sora celui mai bun prieten – frumoasa Daphne Bridgerton, care nu mai are mult ca să fie considerată fată bătrână. Dar cei doi știu cum stă treaba de fapt: au făcut un pact ca să le păcălească pe mamele din înalta societate, care se dau peste cap să-l însoare pe Simon cu vreuna dintre fiicele lor. În ce o privește pe Daphne, ea își propune să atragă vreun pretendent bogat, dacă va părea că este curtată de un duce.

Vals după vals pe la balurile din Sezonul londonez, Daphne și Simon încep să uite că se prefac a fi logodiți. Poate că de vină este zâmbetul lui ștrengăresc sau privirea lui arzătoare când se uită la ea, Daphne nu știe exact, dar simte că se îndrăgostește cu adevărat de frumosul și elegantul duce. Iar acum trebuie să facă tot posibilul să-l convingă și pe el că planul lor merită schimbat pe ici pe colo, pentru că nimic nu este mai prețios decât dragostea împărtășită.

„Eu și ducele ne bucură cu umorul și dialogurile antrenante marca Julia Quinn, dar în profunzime, sub pojghița de farmec din perioada Regenței, se ascunde un filon serios, care explorează impactul traumelor din copilărie și puterea vindecătoare a dragostei.“ - Lois Faye Dyer


Carti similare cu Bridgerton. Eu și ducele

Eu, Mona Lisa

Eu, Mona Lisa

de Jeanne Kalogridis

mai mult
Husarul

Husarul

de Arturo Perez-Reverte

mai mult
Cortina de fier

Cortina de fier

de Anne Applebaum

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!