Harry și Meghan. Drumul spre libertate

scrisa de Omid Scobie, Carolyn Durand

Harry și Meghan. Drumul spre libertate de Omid Scobie, Carolyn Durand Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Harry și Meghan. Drumul spre libertate 58.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publisol
Autor (i): Omid Scobie, Carolyn Durand
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-606-95053-1-1
Anul aparitiei: 2021
Descriere: Această epică biografie neoficială a Ducelui și Ducesei de Sussex, Harry și Meghan, ne istorisește viața cuplului princiar începând cu primele întâlniri romantice și încheind cu perioada în care s-au decis să meargă pe calea libertății – la distanță de îndatoririle și constrângerile pe care le presupunea traiul la vârful Casei Regale.

Scrisă de doi jurnaliști cu acces privilegiat la Curte, cartea Drumul spre libertate reușește să pătrundă în intimitatea vieții Ducelui și Ducesei pentru a ne prezenta, dincolo de titlurile tabloide și de articolele din presă, o familie care încearcă să se bucure de căsnicie și să gestioneze cu demnitate problemele mai mici sau mai mari cu care se confruntă, implicându-se totodată și în nenumărate proiecte caritabile sau ecologiste.


Plin de mărturii ale apropiaților cuplului regal, volumul reușește rara performanță de a povesti odiseea unei Familii Regale moderne și tinere pe care, fără contribuția autorilor, n-am fi cunoscut-o decât din relatările rău-voitoare ale presei de scadal.

Povestea celor doi este un basm modern cu prinți și prințese, în care au fost folosite mereu „uneltele de tortură” ale acestei epoci, în care rețelele sociale și presa online te ridică și te coboară așa cum niciodată nu o va mai putea face presa tipărită. - Elena Stoichiță Redactor-Șef OK! Magazine


Carti similare cu Harry și Meghan. Drumul spre libertate

Cu ultima suflare

Cu ultima suflare

de Paul Kalanithi

mai mult
Cerere in calatorie

Cerere in calatorie

de Edouard Cortes, Mathilde Cortes

mai mult
Calatorie in romania

Calatorie in romania

de Sacheverell Sitwell

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!