Ucigașul renăscut

scrisa de A. J. Kazinski

Ucigașul renăscut de A. J. Kazinski Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ucigașul renăscut 39.2 lei *
Ucigașul renăscut 39.52 lei *
Ucigașul renăscut 49 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): A. J. Kazinski
Traducator (i): Laura Karsch
Numar de pagini: 512 pagini
ISBN: 978-606-400-386-7
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Roman din seria Niels Bentzon

Ucigași în serie, psihopați, violatori — cei mai periculoși infractori din Danemarca sunt închiși la Sikringen, secția de psihiatrie a celei mai sigure închisori din țară. Christian Paludan, psihiatrul secției, este găsit mort într-o toaletă, otrăvit cu cucută. Sinucidere sau crimă? Polițiștii nu au nicio pistă. Nimeni nu știe nimic. Nimeni nu vrea să vorbească.
Pentru a elucida misterul, comisarul Niels Bentzon, negociator la poliția din Copenhaga, este introdus sub o identitate falsă în secția de psihiatrie. Deținuții și personalul îl consideră un criminal periculos. Bentzon își începe investigația, dar planul său îndrăzneț se transformă curând într-un angajament care sfidează moartea.
În cele din urmă, miza lui devine supraviețuirea.

"Un thriller palpitant și ingenios, care nu doar că te ține cu sufletul la gură, dar îți și dă de gândit." - Rebekka Andreasen, membră a Danish Crime Academy

"Captivant și plin de suspans. Ca de obicei, Kazinski combină elemente din mai multe genuri. Cu siguranță le va plăcea fanilor lui Dan Brown, Stephen King și Camilla Läckberg." - Lars Ole Sauerberg, profesor de literatură la Syddansk Universitet

"Cel mai bun crime al verii." - Julia Lahme, bloggeriță la www.femina.dk


Carti similare cu Ucigașul renăscut

Locuri intunecate

Locuri intunecate

de Gillian Flynn

mai mult
Decaderea

Decaderea

de Karin Slaughter

mai mult
Sfintul la new york

Sfintul la new york

de Leslie Charteris

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!