Cele șase secrete ale inteligenței

scrisa de Craig Adams

Cele șase secrete ale inteligenței de Craig Adams Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cele șase secrete ale inteligenței 46.55 lei *
Cele șase secrete ale inteligenței 49 lei *
Cele șase secrete ale inteligenței 49 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Craig Adams
Traducator (i): Dan Craciun
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-606-722-391-0
Anul aparitiei: 2020
Descriere: Unii oameni au ceva de spus în orice conversație și pot sesiza aspecte ascunse ale unor probleme între care nu există nicio legătură; dar cum fac asta?

Atât de multe cărți, aplicații, cursuri și școli concurează pentru a ne capta atenția, astfel încât problema nu este lipsa oportunităților de a ne ascuți mințile, ci faptul că avem de ales între atât de multe opțiuni. Cu toate acestea, cu peste două mii de ani în urmă, cel mai mare gânditor din Grecia Antică descoperise deja schița minții omenești. Chiar dacă ultimele descoperiri din științele cognitive confirmă că această schiță ne șlefuiește capacitatea de a construi raționamente, subtilitatea gândirii și abilitatea de a gândi cu propriile minți în diferite modalități, între timp am înlocuit-o cu o concepție simplistă și seducătoare despre inteligență, educație și minte.

Condensând această schiță în șase „secrete”, Craig Adams scoate la iveală tiparele subiacente ale oricărei discuții și dispute pe care le-am purtat vreodată și ne arată cum să fim deopotrivă mai greu de manipulat și mai abili de acum încolo – indiferent de subiect.

Ce-ar fi dacă inteligența n-ar fi doar un lucru cu care ne-am născut?

Ce-ar fi dacă șase idei ar schimba modul în care gândim?

Un ghid al principiilor fundamentale de raţionament, care va schimba modul în care gândim. Cele șase secrete ale inteligenței este un instrument esențial în orice dezbatere politică, discuție filosofică sau dispută în familie.

Combinând filosofia aristoteliană cu știința cognitivă revoluționară și cu opinia conform căreia educația modernă nu ne învață să gândim cu propria minte, Cele șase secrete ale inteligenței ne arată ce ne lipsește pentru a avea o minte mai ascuțită și mai deschisă.

Schimbă modul în care gândești despre gândire.


Carti similare cu Cele șase secrete ale inteligenței

Secretele succesului

Secretele succesului

de Dale Carnegie

mai mult
Fericirea se invata

Fericirea se invata

de Michael Zimmerman

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!