Partea urâtă și minunată a lucrurilor

scrisa de Bryn Greenwood

Partea urâtă și minunată a lucrurilor de Bryn Greenwood Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Partea urâtă și minunată a lucrurilor 33.2 lei *
Partea urâtă și minunată a lucrurilor 34.95 lei *
Partea urâtă și minunată a lucrurilor 34.95 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Herg Benet
Autor (i): Bryn Greenwood
Traducator (i): Anca Zaharia
Numar de pagini: 448 pagini
ISBN: 978-606-763-229-3
Anul aparitiei: 2018
Descriere: O frumoasă, sinceră și provocatoare poveste de dragoste dintre două persoane aparent incompatibile, o poveste despre relația lor cu greu câștigată și despre cum reușesc să dărâme împreună barierele impuse de fundalul vieții lor.

Fiică a unui dealer de metamfetamină, Wavy a învățat să nu se încreadă în nimeni, nici măcar în propriii ei părinți. Luptându-se să-și crească fratele mai mic, la opt ani Wavy este deja singurul „adult“ responsabil din jur. Ea își găsește pacea privind cerul înstelat al nopților care se desfășoară deasupra casei dintr-un ținut provincial al Americii de zi cu zi. Într-una din aceste nopți, totul se schimbă atunci când este martoră la gravul accident de motocicletă suferit de unul dintre bătăușii care lucrează pentru tatăl ei: tânărul Kellen, un fost pușcăriaș, tatuat, rebel, însă cu o inimă de aur.

Până ce Wavy ajunge adolescentă, relația ei cu Kellen devine singurul lucru delicat într-o lume brutală a toxicomanilor și a depravării. Când o tragedie îi frânge familia și o mătușă bine-intenționată intervine, lucrurile pe care Wavy le-a considerat ca fiind minunate se oglindesc prin reperele celor din afară în blamarea urâtului.

Un roman intens și puternic, „Partea urâtă și minunată a lucrurilor“ pune în discuție tot ceea ce știi și crezi că știi despre dragoste.

“Debutul puternic, provocator al lui Greenwood evocă o copilărie nefericită și o poveste de dragoste nu tocmai ușor de digerat… Nu este o iubire ca la carte, dar romanul se termină cu o notă de împăcare obținută cu greu, cu oameni care meritau o a doua șansă reuniți în cele din urmă. Inteligent, onest, fără a fi exagerat de sentimental.” (Kirkus Reviews)

“Captivantă și inteligent scrisă încă de la prima pagină, cartea lui Greenwood te acaparează instant. Romanul nu-ți va răscoli inima, ci ți-o va scoate pur și simplu din piept, o va scutura, apoi o va așeza la loc, într-o poziție mai puțin familiară.” (Christina Ledbetter, The Associated Press)

“O poveste memorabilă a unei maturizări, care vorbește despre loialitate, rebeliune și puterea iubirii supusă celor mai dramatice circumstanțe.” (Publishers Weekly)

“O poveste emoționantă, cu personaje pe care nu le vei uita prea curând. Stilul unic al lui Bryn Greenwood și înțelegerea ei asupra naturii umane ne oferă un roman minunat despre familie, pierdere și iubire, care e așa de surprinzătoare și plină de inspirație ca dragostea însăși.” (Brunonia Barry)


Carti similare cu Partea urâtă și minunată a lucrurilor

Insula pinguinilor

Insula pinguinilor

de Anatole France

mai mult
Sarinagara

Sarinagara

de Philippe Forest

mai mult
Casa spiritelor

Casa spiritelor

de Isabel Allende

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Silvia1988
Recenzii: 69
Carti citite: 115