Prea multe lucruri la care să te gândești

scrisa de Saul Bellow

Prea multe lucruri la care să te gândești de Saul Bellow Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Prea multe lucruri la care să te gândești 17.43 lei *
Prea multe lucruri la care să te gândești 24.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Saul Bellow
Numar de pagini: 768 pagini
ISBN: 978-606-33-4314-8
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Benjamin Taylor reunește în acest volum eseurile mai cunoscute ale lui Bellow cu scrieri ale acestuia deocamdată necolectate în volum și cu alte reflecţii.

Prezentând comentarii ale lui Bellow despre alţi scriitori, precum Ralph Ellison, Philip Roth și J.D. Salinger, o rememorare a lui Franklin D. Roosevelt, amintiri de la Paris, din Spania și din Israel, precum și relatări de neuitat din orașul său de adopţie, Chicago, această carte aduce laolaltă scrieri din fiecare etapă a carierei literare a lui Bellow și reprezintă un fel de tur cu ghid al secolului XX – ce-am făcut, ce-am suferit, cum i-am supravieţuit cu toţii –, în care ghidul este una dintre cele mai însufleţite minţi ale vieţii moderne.

„Ce alt scriitor de anvergură dovedește o asemenea pătrundere, și atât de reflexivă, a străzii, a mașinii, a tribunalelor, a lumii interlope?“ - Martin Amis

„Rar întâlnești un romancier care să scrie o non-ficţiune comparabilă ca forţă cu propria-i beletristică. O carte care te copleșește, ca orice tezaur artistic proaspăt descoperit.“ - Philip Roth


Carti similare cu Prea multe lucruri la care să te gândești

Semnele timpului

Semnele timpului

de Liviu Antonesei

mai mult
Evadarea din vid. studii despre poezia romaneasca de la sfarsitul secolului xx si inceputul secolului xxi

Evadarea din vid....

de Andrei Bodiu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!