Valsul lent al țestoaselor

scrisa de Katherine Pancol

Valsul lent al țestoaselor de Katherine Pancol Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Valsul lent al țestoaselor 44.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Katherine Pancol
Numar de pagini: 576 pagini
ISBN: 978-606-33-4194-6
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Joséphine Cortès, patruzeci și ceva de ani și mamă a două fete, se află la o răscruce în viață. Tocmai s-a mutat într-un apartament nou, la Paris, după succesul romanului istoric pe care l-a scris și l-a publicat sub numele surorii ei, Iris. Încă luptându-se cu divorțul – ca urmare a fugii soțului ei în Kenya împreună cu amanta pentru a înființa o fermă de crocodili –, este acum implicată și într-o minciună complicată pusă la cale de Iris.

Și tocmai când lucrurile par că nu se pot complica mai mult, oamenii încep să moară în cartierul ei.

În timp ce Joséphine se luptă să-și găsească vocea și încrederea în mijlocul unei rețele complexe de relații și al unui șir de crime, ea și cei din jurul ei trebuie să învețe să meargă mai departe cu hotărâre, ca niște mici țestoase încăpățânate care învață să danseze încet într-o lume prea violentă și care se mișcă prea repede.

„Fascinantă… Fragmentele savuroase care implică fiecare membru al familiei constituie punctul forte al acestei cărți care îi va atrage pe fanii lui Marian Keyes și ai Oliviei Goldsmith.“ Booklist

„Pancol reușește să-și ghideze cu abilitate constelația de personaje într-o poveste emoționantă și amuzantă.“ Kirkus Reviews

„O lectură deosebit de plăcută.“ Washington Post


Carti similare cu Valsul lent al țestoaselor

Fotograful Curtii Regale

Fotograful Curtii Regale

de Simona Antonescu

mai mult
Translucid

Translucid

de Ligia Pârvulescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!