Băiețelul cu aripă de fluture

scrisa de Ioana Chicet-Macoveiciuc

Băiețelul cu aripă de fluture de Ioana Chicet-Macoveiciuc Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Băiețelul cu aripă de fluture 21.56 lei *
Băiețelul cu aripă de fluture 25.6 lei *
Băiețelul cu aripă de fluture 30.4 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Didactica Publishing House
Autor (i): Ioana Chicet-Macoveiciuc
Numar de pagini: 28 pagini
ISBN: 594-848-935-581-3
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Cea de a treia carte pentru copii a autoarei bestselleurilor Te iubesc orice-ai face și Mami, e gata?, Ioana Chicet-Macoveiciuc, este o fantezie despre viața unui copil diferit. David este un băiețel care s-a născut cu o aripă de fluture în loc de mâna dreaptă. Părinții lui îl duc la medici și specialiști, însă, văzând că el e fericit cu aripa lui de fluture, decid să-l lase în pace. Deși nu poate aplaudă și nu se poate cățăra că ceilalți copii, David e foarte mulțumit cu aripă lui de fluture. Visează că zboară, are mulți prieteni, e iubit și are încredere în oameni. Scena cea mai puternică din carte este cea în care un băiețel mai mare râde de el în parc. Dar David reușește să transforme situația tensionată într-o lecție de acceptare și personajul amenințător într-un prieten.

O carte foarte optimistă, cu ilustrtatii magistrale realizate de Lavinia Trifan Pop, care a ilustrat și primele două cărți ale autoarei.

O carte necesară într-o țară cu foarte mulți copii speciali și cu foarte multe prejudecăți la adresa acestora. O metaforă minunată despre încredere în sine și un instrument necesar pentru toți părinții pentru a înțelege ce se petrece în sufletul unui copil diferit.

Aveți în fața ochilor o poveste caldă despre iubire, acceptare și prietenie. Faptul că băiețelul are o aripă în loc de mână nu este un defect, ci o resursă extraordinară, un prilej de a crește, nu doar pentru el, ci și pentru cei din jurul lui. Zborul este o metaforă foarte frumoasă a încrederii în șine, a auto-depășirii, a dezvoltării și succesului.-Luiza Vasilescu, psihoterapeut

Am scris această poveste duioasă despre un băiețel diferit pentru că eu cred că toți suntem diferiți în tot felul de feluri. Unii dintre noi sunt timizi. Alții nu pot să plângă. Alții se tem de căței. Unii nu vor să doarmă. Eu, de exemplu, nu suport castraveții. Dar toți vrem același lucru: să fim iubiți. David, băiatul cu aripă de fluture, e un omuleț curajos, fericit, care a înțeles ceva foarte important despre viață: că ea e frumoasă dacă știi s-o primești cu iubire.

Îmi doresc mult că această carte să vindece și să vă ajute să vă bucurați de voi, de viața, de fluturi și, poate, de ce nu, și de castraveți!


Carti similare cu Băiețelul cu aripă de fluture

Ce să faci... când îți ieși din fire

Ce să faci... când îți...

de Dawn Huebner, Bonnie Matthews

mai mult
In excavator (trilogia nomilor 2)

In excavator (trilogia...

de Terry Pratchett

mai mult
Dory Fantasmagory

Dory Fantasmagory

de Abby Hanlon

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!