Ultimul dintre oamenii președintelui

scrisa de Bob Woodward

Ultimul dintre oamenii președintelui de Bob Woodward Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ultimul dintre oamenii președintelui 33.92 lei *
Ultimul dintre oamenii președintelui 34.31 lei *
Ultimul dintre oamenii președintelui 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Bob Woodward
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-606-33-3763-5
Anul aparitiei: 2019
Descriere: ”Povestea lui Nixon nu se termină aici”, a mărturisit Alexander Butterfield, aghiotantul care a făcut public cel mai mare secret al președintelui – sistemul de înregistrare ce a oferit dovada Afacerii Watergate și a pus capăt mandatului lui Nixon.

Vreme de trei ani, lucrând și observând totul într-un birou lipit de Biroul Oval, Butterfield a fost adesea primul care îl vedea pe Nixon de dimineață și ultimul care îl vedea noaptea, cel mai periculos martor și cel care îi cunoștea toate secretele.

Bob Woodward ne oferă una dintre ultimele piese ale acestui puzzle, într-o povestire surprinzătoare și adesea șocantă. Butterfield însuși – și unele dintre miile de documente pe care le-a luat din Casa Albă în vremea administrației Nixon – dezvăluie secretele președintelui, furiile și obsesiile, dar și înșelătoriile sale.

”Acest volum amplifică, mai degrabă decât să refacă, portretul cunoscut, aproape miltonian, al celui de-al 37-lea președinte...un despot duplicitar, obsedat de inamici și de răzbunare si, nu în ultimul rând, ezitant când vine vorba despre minciunile spuse publicului și încălcarea legii.” - The New York Times

”Ultimul dintre oamenii prședintelui nu ar putea fi mai relevantă și nu ar fi putut apărea într-un moment mai oportun decât azi, când ne întrebăm ce îi motivează pe candidați, cum iau cu adevărat decizii, cine sunt cei din jurul lor și care sunt valorile lor politice și personale reale?” - Politico


Carti similare cu Ultimul dintre oamenii președintelui

O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri

O scurta istorie a...

de Neagu Djuvara

mai mult
Istoria secreta. civilizatii pierdute si mistere stravechi

Istoria secreta....

de Brian Haughton

mai mult
Stalin. O noua biografie a unui dictator

Stalin. O noua...

de Oleg V. Khlevniuk

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!