Vremuri de sânge și străluciri de stele (vol.2)

scrisa de Laini Taylor

Vremuri de sânge și străluciri de stele (vol.2) de Laini Taylor Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Vremuri de sânge și străluciri de stele (vol.2) 27.93 lei *
Vremuri de sânge și străluciri de stele (vol.2) 36.01 lei *
Vremuri de sânge și străluciri de stele (vol.2) 37.11 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Epica
Autor (i): Laini Taylor
Traducator (i): Cristina Jinga
Numar de pagini: 464 pagini
ISBN: 978-606-8754-20-8
Anul aparitiei: 2017
Descriere: A fost odată ca niciodată, când un înger şi un demon s-au îndrăgostit şi au sperat la o lume lipsită de vărsare de sânge și război. Dar asta nu e nicicum lumea imaginată de ei.

Karou, elevă la o şcoală de arte şi ucenică a unui monstru, a găsit, în sfârşit, răspunsurile la întrebările care au frământat-o toată viața. Ştie cine este – şi ce este. Dar odată cu revelațiile acestea, a mai aflat un lucru pe care ar da oricât să nu se fi petrecut: l-a iubit pe duşman şi el a trădat-o, iar lumea a avut de suferit din cauza asta.

În extraordinara continuare a foarte aclamatului volum, Născută din fum şi os, Karou trebuie să hotărască până unde va merge cu răzbunarea neamului ei. Inimi zdrobite, secrete sfâșietoare şi alegeri chinuitoare – în acest al doilea volum îi vedem pe Karou şi pe Akiva în tabere opuse, în ajunul reînvierii unui război milenar.
În vreme ce Karou şi aliații ei creează o armată de monştri într-un ținut al nisipurilor şi al cerurilor înstelate, Akiva duce un alt soi de bătălie: una pentru salvare. Pentru speranță.

Dar mai poate fi salvat ceva din cenuşa visului lor nimicit?


Carti similare cu Vremuri de sânge și străluciri de stele (vol.2)

O listă semidefinitivă a celor mai îngrozitoare coșmaruri

O listă semidefinitivă...

de Krystal Sutherland

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!