Mici lucruri mărețe

scrisa de Jodi Picoult

Mici lucruri mărețe de Jodi Picoult Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mici lucruri mărețe 44.1 lei *
Mici lucruri mărețe 44.1 lei *
Mici lucruri mărețe 49 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Jodi Picoult
Traducator (i): Laura Karsch
Numar de pagini: 656 pagini
ISBN: 978-606-400-185-6
Anul aparitiei: 2017
Descriere: #1 New York Times Bestseller

"O lectură extraordinară!" - San Francisco Book Review

Ruth Jefferson este o asistentă medicală de culoare, cu peste douăzeci de ani de experiență. La intrarea într-o tură vrea să facă o verificare de rutină a stării unui nou-născut, însă imediat este anunțată că i s-a dat în grijă alt pacient.
Părinții bebelușului sunt niște rasiști convinși, care luptă pentru supremația albilor și nu vor ca Ruth, care este afro-americancă, să le atingă copilul.
Conducerea spitalului e de acord cu cererea lor, însă a doua zi bebelușul face un stop cardiac în timp ce Ruth este singură în secția de nou-născuți.
Se va supune ordinelor sau va interveni?
Cu empatie, inteligență și candoare, Jodi Picoult vorbește despre rasism, privilegii, prejudecăți, dreptate și compasiune – și nu oferă răspunsuri simple. Mici lucruri mărețe este o reușită extraordinară a unei autoare aflate la apogeul carierei sale.

"Mici lucruri mărețe este cel mai important roman pe care Jodi Picoult l-a scris vreodată. Va fi o provocare pentru cititorii ei și va amplifica dezbaterile despre rasism și prejudecăți." - The Washington Post

"Un roman care vizează întocmai starea de spirit actuală a națiunii noastre. O lectură extraordinară, de la început până la sfârșit." - San Francisco Book Review

"O poveste impresionantă despre sistemul judiciar. Dat fiind climatul politic actual, e vizionară și cu totul remarcabilă. Jodi Picoult este o scriitoare care-și cunoaște pe deplin personajele." - The New York Times Book Review


Carti similare cu Mici lucruri mărețe

Castelul destinelor incrucisate

Castelul destinelor...

de Italo Calvino

mai mult
Luna si focurile

Luna si focurile

de Cesare Pavese

mai mult
Maestrul si Margareta

Maestrul si Margareta

de Mihail Bulgakov

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!