septembrie

Votează cartea lunii septembrie!

de / August 6th, 2018 / 266 vizualizari

Vă mai aduceți aminte de vremurile în care aveam patru anotimpuri? Vara ne bucuram de soare, de vacanță, toamna de ruginiul frunzelor, iarna aveam zăpezi ca-n povești, iar primăverile erau cu ploi și ne ajutau să trecem ușor de la sezonul rece la cel fierbine. Mi-e dor de anii aceia, cum mi-e dor de vacanțele la bunici cu zile lungi și nopți cu stele. Doar prin lectură reușesc să regăsesc bucuria acelor momente, mă pierd în alte lumi și îmi imaginez uneori că citesc în grădină sau sub caisul din curte. Îmi imaginez că e vară și timpul stă în loc pentru ca eu să mă bucur cât mai mult de cartea care mă fascinează. Ne apropiem de luna care în trecut însemna finalul verii, luna în care reveneam la școală după trei luni minunate de vacanță. Și acea lună, septembrie, va fi o lună de vară anul acesta. Pentru mine, pentru noi. Cu super-puterea noastră, cititul, ne vom bucura de zilele verii cât vom dori. Nu de alta, dar am declarat septembrie ca fiind a patra lună de vară și v-am invitat (aici) să alegeți, la nimereală sau după un algoritm riguros, o carte pe care vreți neapărat să o citiți vara aceasta și nu ați reușit încă. În urma recomandărilor voastre, patru cărți au intrat la vot, iar una dintre ele va fi cartea lunii septembrie.

Iată care sunt propunerile:

Lebedele de pe Fifth Avenue, Melanie Benjamin
Puterea, Naomi Alderman
Porecla, Jhumpa Lahiri
Origini, Dan Brown

Puține sunt momentele în care chiar nu știu ce carte să aleg. Acesta este unul dintre ele, motiv pentru care vă invit să ne spuneți care dintre cele patru titluri vă atrage cel mai mult. Le-ați citit? Ați citit alte cărți ale autorilor? Lăsați-ne impresiile voastre mai jos, în comentarii, și nu uitați să votați! Cartea care va avea cele mai multe voturi la finalul lunii va fi cartea lunii septembrie.

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii OCTOMBRIE!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult