voteaza cartea lunii iulie 2020

În Iulie vizităm Asia. Votează cartea lunii!

de / June 8th, 2020 / 147 vizualizari

Am stat atât de mult în casă, că orice plimbare mi se pare acum deosebită. Chiar și mersul la cumpărături are cu totul altă însemnătate. Cu toate acestea, nu aș putea spune că izolarea mi-a indus un dor de ducă teribil. Nu de alta, dar având atâtea cărți la îndemână, am putut evada din intimitatea celor patru pereți ori de cât ori am simțit nevoia, unde am simțit nevoia. Veți spune că nu e același lucru. E adevărat, dar când nu prea ai de ales, ajungi să apreciezi chiar și lucrurile cărora nu le dădeai prea multă importanță. Aici vă las pe voi să le numiți.

Luna trecută, Miss Valery, cititoarea-călătoare a echipei, a propus o temă căreia i-am spus un DA răspicat: o călătorie în Asia. Trebuie să recunosc că sunt prea puțini autorii asiatici pe care îi pot numi dacă sunt luată pe nepregătite, iar cei pe care i-am cititi sunt și mai puțini. Astfel, tema a venit la fix (vezi aici):În cazul în care nu sunteți familiarizați cu scriitorii asiatici și stilul lor greu de uitat, acum este momentul să îi descoperim, împreună. Lor le vom dedica întreaga lună Iulie.Am așteptat cu mare interes propunerile primite, apoi, cu și mai mare interes, cărțile intrate la vot. Una dintre ele va fi, desigur, cartea lunii Iulie.

Iată care sunt propunerile:

Pe pământ suntem strălucitori o clipă, Ocean Vuong
Toate viețile pe care nu le-am trăit, Anuradha Roy
Cartea albă, Han Kang
La sud de graniță, la vest de soare, Haruki Murakami

Nu știu voi, dar mie mi-e greu să aleg doar una dintre aceste cărți. Va trebui, până la finalul lunii, să acord votul uneia dintre ele, astfel că impresiile voastre m-ar ajuta să nu mai stau pe gânduri. Dacă le-ați citit sau dacă v-au fost recomandate, vă aștept comentariile. Care dintre cele patru merită cele mai multe voturi?

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii AUGUST!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult