propuneri decembrie

Propuneri de pus sub brad

de / October 9th, 2018 / 155 vizualizari

Încă puțin până la Ho-ho-ho! și Aho, aho! – de zăpadă nu zic nimic, că prea e imprevizibilă vremea asta de câteva sezoane încoace. Iarna nu-i ca vara? Parcă nu mai sunt așa convinsă. E greu de imaginat un Decembrie alb când toamna face paradă cu toate culorile posibile și imposibile și când soarele încă ne amăgește mai ceva ca pe Baba Dochia, însă nu pentru noi. Pentru un cititor în serie, imaginația nu a fost nicicând o problemă. De aceea, preț de câteva rânduri, ne transpunem într-un alt anotimp și facem planul de lectură pentru Decembrie.

Nu prognoza este importantă aici; după cum ziceam, avem alte lucruri mai importante de care să ne preocupăm, și anume, trebuie să ne alegem cadourile literare. Că doar Decembrie este numită luna cadourilor cu un motiv, nu? Și cum noi știm cel mai bine ce ne dorim, haideți să le ușurăm misiunea celor chitiți să concureze cu Moș Crăciun și să îi inspirăm cu câteva titluri numai bune de lăsat sub brad. Pentru că, să fim serioși, sărbători fără cărți nu se poate, nu? Așadar, wish-list-ul la control! Care sunt acele cărți la care visați, pe care sperați să le primiți, doar nu v-ați exasperat părinții sau prietenii degeaba? Dați glas dorințelor voastre literare și aici, nu se știe niciodată cine vă citește/aude. Și, după cum ați învățat deja, nu este nevoie să vă limitați la un singur titlu: cu cât mai multe, cu atât mai bine. Doar că la vot vor intra doar patru cărți, selectate cu greu din mulțimea de propuneri.

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsați pe Propune carte, în partea stângă (tot pe site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Sursa foto: Pexels

# # # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare