În adâncul oceanului, a treia carte din seria Autobuzul magic

de / April 12th, 2017 / 72 vizualizari

Seria “Autobuzul magic” tradusă la editura Cartea Copiilor continuă cu o nouă carte: “Autobuzul magic. În adâncul oceanului”, de Joanna Cole, cu ilustraţii de Bruce Degen. New York Times scria despre serie că este “cea mai originală și amuzantă abordare a științei pentru copii”.

autobuzul magic

Elevii din clasa domnișoarei Frizzle, o învățătoare pasionată de știință și cu foarte mult entuziasm, au parte de fiecare dată de câte o aventură fantastică, datorită unui autobuz școlar neobișnuit: se poate mări sau micșora și se poate transforma în moduri neașteptate. Domnișoara Frizzle nu putea să ocolească un asemenea teritoriu fascinant cum este lumea adâncurilor, aşa îi invită pe norocoșii săi elevi într-o nouă expediţie.

Autobuzului magic se transformă în submarin, iar copiii se aventurează în ocean, pentru a-l studia de la suprafaţă şi până la fund, descoperindu-i flora şi fauna. Crabi, stele de mare, corali, caracatițe, delfini, rechini, balene – formele de viață sunt nenumărate și diversitatea lor întrece orice imaginație.

“Autobuzul magic. În adâncul oceanului” completează seria în limba română iniţiată în 2016 de Cartea Copiilor prin lansarea cărţii “Autobuzul magic. Să explorăm simțurile” şi continuată la începutul acestui an de “Autobuzul magic. În stupul de albine”. În cursul acestui an, va intra în lucru şi “Autobuzul magic. În interiorul corpului uman”.

Cartea “Autobuzul magic. În adâncul oceanului” este recomandată copiilor între 6 și 12 ani și este disponibilă pe site-ul editurii (www.carteacopiilor.ro) la prețul de 29 lei. La toate comenzile online realizate pe site, indiferent de valoare sau de cantitate, Cartea Copiilor oferă de fiecare dată o carte cadou. În această perioadă, cartea cadou este “De ce fac copiii crize de furie”, de Catherine Dolto.

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Noutăți

Editura Gama lansează colecția Premium

de / May 22nd, 2017

În prag de Bookfest, editura Gama anunță lansarea colecției Premium care reunește romane pentru adolescenți, pline de forță și sensibilitate, distinse cu cele mai prestigioase premii literare. Pentru început, în colecție vor fi lansate patru volume despre care aflați mai multe detalii în cele...

Citeste mai mult