Iunie: propuneri într-un cuvânt

de / April 11th, 2017 / 144 vizualizari

Încep cu o confesiune: nu ne este tocmai ușor să alegem teme noi de lectură după 8 ani de citit în serie, așa că dacă vă simțiți inspirați, considerați aceasta că fiind o invitație: vă așteptăm cu idei, sugestii, recomandări și, de ce nu, critici. Poate alegem împreună tema pentru luna Iulie (Iunie e asigurat deja). De asemenea, dacă vi se pare că ne repetăm, să știți că tot cei 8 ani sunt de vină.

Pentru luna Iunie am ales o temă care ne-a blocat pentru câteva minute, dar care apoi a declanșat o avalanșă de posibile variante: cărți care au ca titlu un singur cuvânt. One word title, adică. Sunt multe, veți zice, râzând la ideea că o temă atât de ușoară ar putea să ne pună în dificultate. E de înțeles, și noi am râs până să ne vina în minte primul titlu corespunzător și mai ales după. De ce după? Pentru că dintre atâția Ioni și Moromeți, noi ne-am oprit, involuntar, la Amurg. Da, ACEL Amurg.

Chiar sunt curioasă: care este primul titlu de un cuvânt care vă vine în minte? Le eliminăm din ecuație pe cele menționate deja (dar asta nu înseamnă că nu le puteți propune, dacă vă doriți ca unul dintre ele să intre la vot). Și apropo de propuneri, știți ce trebuie să faceți, da? Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stângă (în site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsati pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Spor!

Foto: pexels.com

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: www.gameoftrolls.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Luna mai

Propuneri

Luna Mai cu cele mai

de / March 10th, 2017

Cele mai frumoase, cele mai iubite, cele mai așteptate, cele mai…., cele mai… Despre cărți vorbim, evident, așa cum o tot facem de 8 ani încoace. 8 ani!! Nu știm când au trecut, știm doar că ne dorim să numărăm...

Citeste mai mult

compass

Propuneri

Propuneri pentru un Aprilie călător

de / February 8th, 2017

Paradoxal, sau poate nu, diminețile gri, în care ajung la destinație (oricare ar fi aceasta) cu nasul rosu, ochelarii aburiți și zăpadă în ghete, îmi fac un dor nebun de vacanță. Mi-aș lua cateva cărți cu mine și aș pleca în căutarea primăverii.

Citeste mai mult