Cea mai frumoasă carte. Votează cartea lunii mai!

de / April 5th, 2017 / 325 vizualizari

Cea mai frumoasă carte din lume este cea care te-a făcut să trăieşti o altă viaţă. Cea mai frumoasă carte este cea pe care o citeşti chiar acum. Cea mai frumoasă carte din lume e cea care îţi aduce aminte de copilărie sau de un moment special din viaţă. Cea mai frumoasă carte din lume este cartea care îţi va da furnicături pe piele ori de câte ori o vei vedea, este cartea pe care o vei recomanda iar şi iar. Fiecare dintre noi avem astfel de cărţi, cele pe care le purtăm în suflet şi la care ne fuge gândul când vine vorba de cea mai cea carte.

În luna mai aniversăm opt ani (minunaţi!). Nu am avut o temă anume pentru propuneri, ci am dat liber la imaginaţie. Cele mai frumoase cărţi să vină la noi, am zis. Şi au venit. Dintre ele, patru titluri au intrat la votul de luna aceasta şi una dintre ele va fi cartea lunii mai. Cea mai frumoasă dintre ele să primească voturile voastre!

Iată propunerile:

O viaţă măruntă, de Hanya Yanagihara
Ready Player One, de Ernest Cline
Primele cinsprezece vieti ale lui Harry August, de Claire North
Cel mai frumos loc din lume e chiar aici, de Care Santos, Francesc Miralles

Cum vi se par aceste cărţi? Le-aţi citit? Aţi citit şi alte titluri scrise de aceşti autori? Înainte de a-mi răspunde, vă invit să intraţi pe site și să votați una dintre ele. Apoi, dacă aveţi câteva minute, haideţi să povestim despre propuneri şi care aţi vrea să fie cartea lunii.

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
**Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii IUNIE 2017!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult