compass

Propuneri pentru un Aprilie călător

de / February 8th, 2017 / 363 vizualizari

Paradoxal, sau poate nu, diminețile gri, în care ajung la destinație (oricare ar fi aceasta) cu nasul roșu, ochelarii aburiți și zăpadă în ghete, îmi fac un dor nebun de vacanță. Mi-aș lua câteva cărți cu mine și aș pleca în căutarea primăverii.

Găsesc eu unde să plec, dar întrebarea este: ce cărți să iau cu mine? Și pentru că spațiul din bagaje este limitat și stiu că voi aveți propuneri de lectură care mai de care, vă îngreunăm puțin situația (dar doar puțin) și vă provocăm cu o nouă temă: cărți în titlurile cărora se regăsesc orașe. Orașele pot fi de oriunde, reale sau inventate, important este să ne zâmbească de pe copertă. Așa cum v-ați obisnuit deja, dacă titlul cărții se încadrează în tema propusă, genul este irelevant. Vă dăm mână liberă, ca de fiecare dată. Aici suntem, asaltați-ne cu propuneri!

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (pe blog sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stangă. În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Așadar, unde călătorim în Aprilie?

Sursa foto

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare