Lecturi cu parfum de femeie. Votează cartea lunii martie!

de / February 4th, 2017 / 403 vizualizari

Câți dintre voi purtați nume ale personajelor îndrăgite de părinții voștri? Câți dintre voi nu ați iubit un personaj atât de mult încât v-ați promis că vă veți boteza primul născut cu numele acelui personaj? De-a lungul timpului mi-au plăcut nume precum Floris, Emma, Jasmine, Aurora, Darcy, Lestat (nu neapărat în ordinea asta) și, la momentul lecturii, am visat cu ochii deschiși la bebelușul care odată cu numele va prelua și din trăsăturile personajului. Am crescut. Am lăsat numele respective în urmă, dar încă obișnuiesc să îmi imaginez cum ar fi dacă copilul meu va primi acel nume absolut superb când citesc o carte sau alta.

Tema lunii martie este cu atât mai specială cu cât ne-am îndreptat atenția către cărțile în ale căror titluri se regăsesc nume de femei. V-am cerut luna trecută să ne propuneți astfel de cărți și recomandările au venit. Multe. Frumoase. De citit și recitit. Sunt cărți cu parfum de femeie. Patru dintre acestea au intrat la vot și una dintre ele va fi cartea lunii martie.

Iată propunerile:

Altfel…și totuși Alice, de Lisa Genova
Annabel, de Kathleen Winter
Eleanor & Park, de Rainbow Rowell
Elizabeth a dispărut, de Emma Healey

Pe voi, cei care ați citit deja cărțile, vă aștept cu impresii. Care credeți că merită să fie cartea lunii? Dintre ele, sunt două titluri care mi-au atras atenția și pe care le-am trecut pe lista mea de viitoare lecturi. Nu vă spun care, nu vreau să vă influențez! Acum este momentul ca voi să ne influențați pe noi. Fie că le-ați citit sau nu, dacă vă atrage titlul, coperta sau ați citit alte cărți ale autoarelor, vă invit să intrați pe site și să votați una dintre ele. Apoi, vă aștept să îmi spuneți povestea numelui vostru sau al copilului vostru. A fost inspirat dintr-o carte?

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
**Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii APRILIE 2017!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult