cartea lunii ianuarie

Ianuarie e despre începuturi. Votează cartea lunii!

de / December 5th, 2016 / 345 vizualizari

Luna trecută, când am discutat cu Miss Valery despre tema lui Ianuarie, recunosc că am fost sceptică în privința propunerilor pe care aveam să le primim. Nu îmi venea în minte niciun titlu care să se încadreze în temă – “cărți care să conțină orice fel de început în titlu“. Dar tema mi-a plăcut, îmi place. Ianuarie este linia de start a tuturor începuturilor. După un decembrie în care suntem într-o permanentă alergătură (după cadouri, ținute pentru diverse petreceri, pregătiri, evenimente de tot felul etc.) și, poate, câteva zile de relaxare, pășim într-un nou an. În Ianuarie vom reseta (sau vom revizui) listele de lecturi, challenge-urile, vom îmbrățișa noul an și vom privi cu speranță către infinitele oportunități care ne așteaptă.

Cu fiecare propunere primită, scepticismul meu s-a dizolvat. Ba chiar, am realizat că știam și eu titluri care conțineau “începuturi”. Dintre cărțile propuse, patru au intrat la vot. Până pe 31 decembrie, inclusiv, vă așteptăm să votați! Una dintre propuneri va primi titlul de cartea lunii ianuarie – cartea care va da startul lecturilor pe 2017.

Iată propunerile:

Unde începe cerul, de Carmen Firan
Fericirea începe azi, de Jamie McGuire
Începutul tuturor lucrurilor, de Robyn Schneider
Viitorul începe luni, de Ioana Pârvulescu

Cum vi se par cărțile? Le-ați citit? Ați citit și alte cărți ale autorilor? Care vă atrage atât de mult încât credeți că ar merita să poarte titlul de cartea lunii? În timp ce vă gândiți la un răspuns, mergeți repejor pe site și votați. Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, dar vă puteți chema și prietenii să voteze! Știți voi, like&share.

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
**Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii FEBRUARIE 2017!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult