Lansare de carte și expoziție Roman Tolici

de / November 23rd, 2016 / 409 vizualizari

Editura Pandora M în colaborare cu Mobius Gallery și Asociația Kontakt anunță publicarea cărții de artist Roman Tolici, vineri, ora 19:30, la Galeria Mobius (str. Mendeleev, nr. 2, București). Cartea este un periplu prin activitatea artistului, de la începuturile carierei sale și până în prezent, și conține un eseu amplu semnat de către scriitorul și eseistul francez Pascal Bruckner, care oferă o interpretare în viziunea proprie a operei pictorului Roman Tolici. De asemenea, sunt incluse fragmente din interviuri și conversații ale pictorului cu Oana Tănase, curator și critic de artă.

accident-in-piata-amzei

Aparția cărții este dublată de prima expoziție itinerantă a artistului Roman Tolici, expoziție ce își începe călătoria la Galeria Mobius și își va continua periplul în următorii doi ani trecând prin Moscova, Londra, Lisabona, Paris, New York și Toronto. Expoziția se deschide pe data de 25 noiembrie, poate fi vizitată până pe 2 decembrie și include lucrări care nu au mai fost niciodată expuse, selectate din diferite etape ale carierei artistului.

Cartea de artist Roman Tolici este o privire de ansamblu asupra creației de până acum a pictorului, aflat în pragul maturității artistice.

Proiectul este susținut de Publicis One, Asociația Fondului Cultural Național, Institutul Cultural Român, S.E.R.V.E.
Parteneri: Pandora M, Mobius Gallery
Proiect inițiat de Asociația Kontakt.

Pagina evenimentului

# # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare