Noiembrie e despre scrisori. Votează cartea lunii!

de / October 5th, 2016 / 460 vizualizari

Câți dintre voi ați prins perioada în care încă se mai scriau scrisori? Eu îmi aduc aminte cu drag de acele momente. Eram la liceu când, în vacanțele de vară, obișnuiam să scriu lungi misive colegei mele de bancă. Eram fiecare dintre noi la bunici și așteptam cu nerăbdare primirea răspunsului. De multe ori trimiteam și a doua scrisoare până să primim răspunsul la prima. Odată cu apariția telefoanelor mobile și a internetului am încetat să ne mai scriem. Deja eram la facultate când m-am bucurat pentru prima dată de magia emailului și a telefonului mobil, însă am păstrat toate scrisorile primite – par a fi din alte timpuri. Ori de câte ori citesc o carte în care personajele își scriu, îmi aduc aminte cu drag de acea plăcere pe care am trăit-o și eu.

În noiembrie ne-am propus să răscolim puțin amintirile cu ajutorul scrisorilor, dar nu orice fel de scrisori, ci cele din cărți. Tema – scrisori – a fost bine primită de cititori iar propunerile ne-au luat prin surprindere. Sunt titluri pe care, de multe ori, le descoperim datorită vouă – și vă mulțumim! Dintre cărțile propuse, patru au intrat la vot. La finalul lunii, una dintre ele va fi primi titlul de cartea lunii noiembrie.

Iată propunerile:

Confidentul, de Helene Gremillon
Suflete pereche, de Cecelia Ahern
Aerul pe care îl respiri, de Care Santos
Ultima scrisoare de dragoste, de Jojo Moyes

Dacă tema noastră v-a atras atenția, dacă una dintre propunerile voastre se află printre titlurile de mai sus, vă așteptăm să ne spuneți de ce credeți că merită titlul de cartea lunii. În cazul în care nu ați citiți cărțile, intrați repejor pe cărți (click pe titluri) și spuneți-ne care vi se pare cea mai potrivită, cea pe care o veți vota. Poate vă place descrierea, poate vă place coperta sau autorul, decizia vă aparține. Votul vostru este cel care contează! Puteți să-l păstrați secret, dar dacă vreți ca o carte anume să primească cele mai multe voturi, ne puteți lăsa și argumente în favoarea ei, mai jos, în zona de comentarii.

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse. Chemați-vă și prietenii pentru a oferi cărții preferate cât mai multe voturi.

Vreau să votez acum!

*Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii decembrie!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult