Câștigătorul concursului: Nemira 25 de ani și 25 de cărți pentru tine

de / May 30th, 2016 / 377 vizualizari

Concursul nostru s-a încheiat!

Vă mulțumim pentru participare și pentru cărțile recomandate. Cu siguranță este o listă de titluri din care ne vom inspira pentru viitoarele lecturi și vă invităm și pe voi să reveniți asupra lor (toate comentariile aici). Noi le urăm încă o dată la mulți ani prietenilor de la Editura Nemira și vă dorim mult succes dacă v-ați înscris în cursa pentru titlul de Super-Cititor Nemira!

Săptămâna aceasta puteți răsfoi cărțile editurii la târgul de carte Bookfest, unde veți putea descoperi suprizele pe care vi le-au pregătit. Să le spuneți “La mulți ani”!

Concurs Nemira25

Acum haideți să vedem cine va primi pachetul de 25 de cărți oferit de Nemira cu ocazia împlinirii a 25 de ani minunați. Iată numele ales de Random.org:

Castigator Nemira25

Maria Micu

Te felicităm, Maria! Să te bucuri de aceste cărți și te așteptăm cu impresii pe site, pe paginile cărților.

Vă felicităm pe voi, dragi cititori în serie! Suntem tare bucuroși că ați fost alături de noi, că sunteți alături de noi. Vă așteptăm în continuare cu toate cărțile deschise. Pe site, pe blog, pe pagina de facebook.

Pe câștigătoare o așteptăm cu datele de contact pe adresa [email protected] (sau mesaj pe pagina noastra de Facebook) pentru a-i putea trimite premiul.

Mulțumim prietenilor de la editura Nemira pentru cărțile oferite!

# # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

6 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare