Toni Braxton isi deschide inima intr-o autobiografie

de / January 21st, 2014 / 192 vizualizari

toni braxtonCantareata Toni Braxton (46 ani), cea care a inventat sintagma “unbreak my heart”, a semnat cu editura HarperCollins pentru publicarea unui volum autobiografic.

Volumul se va numi – cum altfel? – “Unbreak My Heart”, dupa cel mai cunoscut cantec al solistei R’n’B, si va prezenta si aspecte mai putin cunoscute din viata artistei, precum boala autoimuna lupus de care sufera si dificultatile pe care le presupune cresterea unui copil autist.

Toni Braxton este detinatoarea a sase premii Grammy, sapte premii American Music si noua distinctii Billboard Music, vanzarile albumelor ei depasind pragul de 66 de milioane, lucru suficient pentru a umple cateva capitole (cel putin) din autobiografia programata sa apara pe 20 mai in Statele Unite ale Americii.

Nu-i contest calitatile vocale, dar trebuie sa recunosc ca nu as fi ghicit ca si Toni Braxton se va alatura numeroaselor celebritati care ne tenteaza cu volume de memorii.  Cine mai urmeaza? A mai ramas cineva “nepovestit”?

 

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Celebrități

Cărți iubite de celebrități

de / July 28th, 2016

Nu e nimic surprinzător în faptul că anumite mesaje din cărți ajung la sufletul celor care sunt urcați pe piedestaluri. Cei care fie au cucerit ecranele prin carismă sau prin talent actoricesc, fie au pornit afaceri mici cu rezultate spectaculoase,...

Citeste mai mult