Bookfest, editia de Craciun

de / December 4th, 2012 / 224 vizualizari

In apropierea sarbatorilor, Bookfest se reinventeaza. Astfel, in perioada 15-23 decembrie, la parterul noului sediu al Bibliotecii Nationale, se va desfasura prima editie a Salonului de Carte si Cadouri Bookfest de Craciun.

Pe langa carti la cele mai avantajoase preturi, vizitatorii vor putea gasi la acest targ si alte idei de cadouri. In plus, vor avea loc si intalniri cu cele mai interesante personalitati culturale ale momentului, proiectii de filme de arta gratuite si evenimente speciale pentru copii.

Organizat de Asociatia Editorilor din Romania, in parteneriat cu Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Bookfest de Craciun este primul eveniment cultural de amploare gazduit de noul sediu al Bibliotecii Nationale, deschis pe 23 aprilie, in acest an.

Intrarea este gratuita. Nu mai ramane decat sa va pregatiti lista de cadouri si sa va faceti timp de cumparaturi!

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare