Cartea lunii decembrie: Vand kilometri

de / December 2nd, 2012 / 238 vizualizari

Vand kilometri, Mihai BarbuAm pasit in ultima luna a lui 2012. Decembrie. Un decembrie rece si gri. Un decembrie cald si luminos. Depinde de noi cum vrem sa fie, de starile pe care le avem, de cartile pe care le citim. Luna aceasta vom citi povestea lui Mihai Barbu – vanzatorul de kilometri. Este cartea care a fost in topul preferintelor luna trecuta si care este cartea lui decembrie: Vand kilometri.

Asa se face ca Mihai si-a impartit drumul in parcele de cate 500 de kilometri si, in schimbul a 50 de euro pentru fiecare parcela vanduta, le-a oferit cumparatorilor: povestea si fotografiile realizate pe bucata respectiva de drum, numele fiecaruia scris pe un abtibild si lipit pe parbrizul lui Doyle. Bonus: o pietricica de pe fiecare parcela. in mai putin de doua saptamani, toti kilometrii au fost vanduti si, odata demarata calatoria, scrisorile personalizate pentru cei 43 de cumparatori au inceput sa curga pe Mongolia.ro.

Poate ati avut ocazia sa rasfoiti acest minunat jurnal de calatorie, poate ati citit cartea sau chiar ati cumparat cativa kilometri de la autor. Acum a venit momentul sa povestim despre carte, despre ideea minunata avuta de Mihai Barbu. Un om cu un vis si o motocicleta. Un om cu dor de duca, iubire pentru fotografie si cuvinte frumoase care abia asteapta sa fie asternute pe hartie.

Va asteptam dragilor sa ne impartasiti impresiile voastre despre carte, despre ideea care a stat la baza cartii, despre jurnalele de calatorie si, de ce nu, despre calatoriile pe care le-ati facut sau ati dori sa le faceti.

Daca nu aveti inca aceasta minunata carte, o puteti cumpara de aici si va asteptam in club la discutii.

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: aliasgreen.aboutblank.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare