Love & Gelato. Vacanță la Florența

scrisa de Jenna Evans Welch

Love & Gelato. Vacanță la Florența de Jenna Evans Welch Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Love & Gelato. Vacanță la Florența 23.99 lei *
Love & Gelato. Vacanță la Florența 25.46 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Epica
Autor (i): Jenna Evans Welch
Traducator (i): Dana Popescu
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-606-8754-15-4
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Oamenii vin în Italia pentru două lucruri: love și gelato, i-a spus cineva odată. Dar uneori au parte de mult mai mult.
Lina își petrece vacanța de vară în Toscana, dar nu pentru că ar fi fascinată de ținuturile însorite, ca de basm, ci pentru că a fost ultima dorință a mamei sale ca ea să vină aici să-și cunoască tatăl. Dar ce tată stă departe de familie timp de șaisprezece ani? Așa că tot ceea ce Lina vrea este să se întoarcă acasă.
Dar înainte de a-și pune în practică hotărârea, primește un jurnal pe care mama ei îl ținuse cât timp trăise în Italia. Dintr-odată, Lina descoperă o lume magică de iubiri ascunse, artă și brutării secrete, care o împinge, alături de foarte chipeșul Ren, pe urmele pașilor mamei sale și-i dezvăluie un secret ascuns de ea de prea multă vreme. Un secret care îi va schimba tot ceea ce știa despre mama ei, tatăl ei, și mai ales despre ea însăși.

O vacanță de vară în Italia devine un periplu de neuitat prin Toscana, în acest roman cu mult romance, mister și aventură.

"Cititorii vor fi captivați de această poveste despre iubire, familie și despre ce înseamnă cu adevărat să fii iubit." - Booklist Online

"Un roman alert cu o mulțime de întorsături de situație care trezesc zâmbetul pe buze. Scriitura are șarm și este presărată cu spumoase și pitorești expresii italienești. O carte încântătoare pentru tinerii cu dor de ducă." – School Library Journal

"Asezonată cu minunate descrieri ale artei și arhitecturii renascentiste și cu delicioase etalări ale mâncărurilor italienești, cartea de față este un pariu câștigat pentru fanii poveștilor de iubire și ai călătoriilor savurate din fotoliu." - Kirkus Reviews


Carti similare cu Love & Gelato. Vacanță la Florența

Casa Heap. Primul volum al Trilogiei Iremonger

Casa Heap. Primul...

de Edward Carey

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149