Unde sunt? > Acasa > Carti > Carti diverse > Jazz Stories

Jazz Stories

scrisa de Adriana Cârcu

Jazz Stories de Adriana Cârcu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Brumar
Autor (i): Adriana Cârcu
ISBN: 978-606-726-072-4
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Volumul JazzStories, publicat la editura Brumar în ediție română și engleză, însumează interviuri, cronici, eseuri și jazz poetry apărute în marea lor majoritate în limba engleză pe site-ul de specialitate All About Jazz. Cele 18 interviuri, purtate de autoare cu muzicieni internaționali precum Nils Petter Molvaer, Manu Katché, Trilok Gurtu sau Marilyn Mazur, dar și cu nume consacrate ale jazzului românesc, precum Mircea Tiberian, Alexander Bălănescu sau Liviu Butoi sunt însoțite de cronici festivaliere din România și Germania și de o serie de texte ce transpun într-un limbaj poetic efectul magic pe care muzica îl exercită asupra simțirii.

În cele peste 150 de fotografii din volum, Richard Wayne, Mircea Albuțiu și Dragoslav Nedici captează momente pline de emoție și portrete inedite ale muzicienilor care au performat pe scenele festivalurilor românești și internaționale.


Carti similare cu Jazz Stories

Atlasul fericirii

Atlasul fericirii

de Helen Russell

mai mult
Arta interviului

Arta interviului

de Lawrence Grobel

mai mult
Psihoterapie & consiliere gestalt

Psihoterapie &...

de Phil Joyce, Charlotte Sills

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

andres pe 07.10.2016 08:30:44

Cartea poate fi comandată pe situl editurii: http://www.brumar.ro/produs/jazzstories/


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!