Colectionara de parfumuri interzise

scrisa de Kathleen Tessaro

Colectionara de parfumuri interzise de Kathleen Tessaro Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Colectionara de parfumuri interzise 19.84 lei *
Colectionara de parfumuri interzise 24.54 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Kathleen Tessaro
Traducator (i): Maria Dragut
Numar de pagini: 416 pagini
ISBN: 978-606-758-172-0
Anul aparitiei: 2015
Descriere: La prima vedere, tanara Grace Monroe are o viata fericita, in randul aristocratiei din Londra anilor 1950. Si totusi, nu isi gaseste locul in aceasta lume. Intr-o zi, destinul ii scoate in cale o mostenire neasteptata de la misterioasa Madame Eva d’Orsey, a carei identitate trebuie sa o descopere. Povestea ne-o arata pe enigmatica necunoscuta la New York, Monte Carlo, Paris si Londra, dezvaluind o femeie extraordinara, sursa de inspiratie pentru cei mai talentati creatori de parfumuri. Imortalizata in arome de neuitat, existenta Evei d’Orsey ii va schimba viata lui Grace. Tanara va trebui sa aleaga: ori se transforma in femeia pe care o doresc cei din jur, ori ramane ea insasi.

Colectionara de parfumuri interzise exploreaza iubirea obsesiva dintre muza si artist, dintre miros si forta coplesitoare a amintirii.

„Un roman care fascineaza, o carte plina de dorinte intunecate, secrete adanc ingropate, amintiri redescoperite si ocazii noi in viata.“ - Booklist

„Decorul frumos si scriitura sunt atuurile acestei povesti seducatoare care surprinde fascinant felul in care se fac parfumurile si muzele care le inspira. Temele cartii sunt splendide... si e foarte posibil ca acest roman rafinat sa fie neuitat pentru cititori.“ - Romantic Times


Carti similare cu Colectionara de parfumuri interzise

Femeia sfasiata

Femeia sfasiata

de Simone de Beauvoir

mai mult
Seductia apei

Seductia apei

de Monica Ramirez

mai mult
Ella

Ella

de Angela Becerra

mai mult



Recenzii

alinasanda alinasanda pe 2018-10-18 14:50:52 Rating:

O carte precum un parfum: surprinzătoare, memorabilă, obsesivă și inițiatică. Surprinzătoare prin însăși desfășurarea acțiunii, memorabilă prin farmecul ei, obsesivă prin reverberațiile pe care le prilejuiește și după lectură și inițiatică în lumea sofisticată a parfumurilor.
Acțiunea se desfășoară în paralel. Prezentul se revelează prin trecut, în succesiunea intercalată a capitolelor. Ca...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Iulia Cristina Stavre
Recenzii: 0
Carti citite: 9

DorinaD
Recenzii: 0
Carti citite: 2

helenne
Recenzii: 0
Carti citite: 15