Altfel...și totuși Alice

scrisa de Lisa Genova

Altfel...și totuși Alice de Lisa Genova Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Altfel...și totuși Alice 24.5 lei *
Altfel...și totuși Alice 25.2 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Lisa Genova
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-606-719-492-0
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Premiul Oscar 2015 pentru Cea mai bună actriţă – Julianne Moore, în ecranizarea acestui roman

Alice Howland se mândreşte cu viaţa pe care a muncit din greu să şi-o construiască.
La cincizeci de ani, ţine prelegeri de psihologie cognitivă la Harvard, fiind recunoscută internaţional pentru teoriile sale inovatoare din domeniul psiholingvisticii. Are un soţ cu o carieră strălucită şi trei copii adulţi.
Când începe să devină tot mai dezorientată şi să uite lucruri, un diagnostic cumplit îi schimbă viaţa – şi relaţia cu propria familie şi cu lumea – pentru totdeauna.

Emoţionant şi zguduitor, Altfel… şi totuşi Alice înfăţişează destinul tragic al unui om care se confruntă cu instalarea timpurie a bolii Alzheimer şi suferinţa imensă pe care aceasta o provoacă.

După ce citeşti Altfel… şi totuşi Alice, îţi vine să te ridici şi să le spui tuturor: Trebuie să citiţi cartea asta! - The Boston Globe

Orice boală a creierului poartă un stigmat. Nu e ca în cazul bolilor de inimă, să zicem. Ci aici problema eşti tu. - Lisa Genova

În esenţă, este despre a nu te da bătut şi a nu renunţa niciodată. - Wash Westmoreland, regizorul filmului Still Alice

„Alice stătea pe podea, în faţa oglinzii mari din dormitor, şi îşi studia imaginea. Fata din oglindă avea cearcăne adânci şi negre. Pielea i se lăsase, era pătată peste tot şi ridată la colţurile ochilor şi pe frunte. Sprâncenele groase şi asimetrice aveau nevoie de un pensat. Părul ei cârlionţat era în cea mai mare parte negru, dar firele cărunte se vedeau bine. Fata din oglindă arăta urâtă şi bătrână.
Şi-a trecut degetele peste obraji şi frunte, simţindu-şi faţa pe degete şi degetele pe faţă. Asta nu pot să fiu eu. Ce e în neregulă cu faţa mea? I se făcea rău din cauza fetei din oglindă."


Carti similare cu Altfel...și totuși Alice

Domnul Ibrahim si florile din Coran

Domnul Ibrahim si...

de Eric-Emmanuel Schmitt

mai mult
Minunatele ispravi ale lui tartarin din tarascon

Minunatele ispravi ale...

de Alphonse Daudet

mai mult



Recenzii

Bianca M. Calin Bianca M. Calin pe 2016-02-18 05:50:32 Rating:

”Altfel... și totuși Alice” este o carte diferită de tot ce am citit eu până acum. Știam că va fi o lectură bună, însă nu m-am așteptat să îmi placă atât de mult.

Cartea Lisei Genova este una dintre cărțile care te captivează încă de la primele pagini. M-am atașat foarte repede de personajul principal și nu mă despărțeam de poveste nici când trebuia să fac o pauză de citit....

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

doris.oprea
Recenzii: 0
Carti citite: 60

Bianca M. Calin
Recenzii: 42
Carti citite: 56