157 de trepte spre iad sau Salvati-ma la Rosia Montana

scrisa de Alexandru Vakulovski

157 de trepte spre iad sau Salvati-ma la Rosia Montana de Alexandru Vakulovski Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
157 de trepte spre iad sau Salvati-ma la Rosia Montana 17.43 lei *
157 de trepte spre iad sau Salvati-ma la Rosia Montana 21 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartier
Autor (i): Alexandru Vakulovski
Numar de pagini: 120 pagini
ISBN: 978-9975-79-635-4
Anul aparitiei: 2010
Descriere: „Alexandru Vakulovski nu este un scriitor obisnuit. Dar ar fi neobisnuit a devenit noul conformism in literatura noului secol. Asa ca voi spune ca Alexandru Vakulovski a depasit si acest obstacol si a devenit un nebun frumos. Si cand spun „nebun“, ma refer la acea capacitate de a se rupe si de a i se rupe; pentru ca lui Alexandru i se rupe de tabuuri, de norme, de ce e pro ca si de ce e anti, de interdictii nescrise - ca si de cele scrise. Iata, cu acest nou roman, el priveste Rosia Montana dintr-o alta perspectiva, independenta de toata lupta politica, ecologica si sociala ce se da in jurul acestui subiect. Si, cu toate astea, simti in roman incrancenarea acelei lupte. Pentru ca lui Alexandru nu-i scapa nimic: e o calitate mai rara in zilele noastre, si de-a dreptul impovaratoare. A, da, am gasit - Alexandru Vakulovski e un paradox, pentru ca i se rupe de tot, dar nu-i scapa nimic. Am zis!...“ - Mihnea Blidariu (Luna Amara)


Carti similare cu 157 de trepte spre iad sau Salvati-ma la Rosia Montana

Fata dinainte

Fata dinainte

de J.P. Delaney

mai mult



Recenzii

Anca Zaharia Anca Zaharia pe 2015-11-05 10:28:02 Rating:

De multă vreme n-am mai citit așa minunăție! Mereu iau notițe când citesc, acum n-am apucat să fac asta. Am o relație absolut specială cu cărțile care se pot citi ușor și care sunt, în același timp, adevărate capodopere, care ridică întrebări și probleme, care te trec prin stări, care – ca în acest caz – te coboară 157 de trepte spre abis doar pentru a te lăsa să zărești, de acolo, cum...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Anca Zaharia
Recenzii: 33
Carti citite: 68