Phoenix: Insa eu, o pasare

scrisa de Nicolae Covaci

Phoenix: Insa eu, o pasare de Nicolae Covaci Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Integral
Autor (i): Nicolae Covaci
Numar de pagini: 480 pagini
ISBN: 978-973-8209-52-7
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Renasterea Phoenix continua nu doar cu noi proiecte muzicale, ci si editoriale.
Legendara trupa Phoenix si Nicolae Covaci au lansat recentvolumul II din istoria Phoenix si volumul I (reeditare), asteptate de multa vreme de fani si de public!
Prima editie a volumului I a aparut acum 20 de ani, la editura Nemira, cu titlul Phoenix. Insa eu…, starnind un enorm val de interes dar si numeroase controverse mai ales printre membrii formatiei, si prezinta perioda 1962-1977, de la nasterea si varsta de glorie a formatiei pana la fuga din Romania.
Cele doua volume (PHOENIX. Insa eu, o pasare… si PHOENIX. Giudecata inteleptilor), publicate de Editura Integral, prezinta viata zbuciumata a formatiei Phoenix de-a lungul a 50 de ani, intr-o alcatuire adesea palpitanta si emotionanta de aventuri si intamplari neobisnuite, reconstituind intr-o formula de roman o epoca si un spirit, spiritul Phoenix, si nu in ultimul rand, pentru stabilirea adevarului in legatura cu istoria celei mai mari formatii rock din tara noastra.


Carti similare cu Phoenix: Insa eu, o pasare

Cartea de la Vama Veche

Cartea de la Vama Veche

de Cristian Pepino

mai mult
Lupta mea. Cartea a treia. Insula copilăriei

Lupta mea. Cartea a...

de Karl Ove Knausgard

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!