Iubire

scrisa de Hanne Orstavik

Iubire de Hanne Orstavik Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Iubire 11.34 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Univers
Autor (i): Hanne Orstavik
Traducator (i): Aurora Kanbar, Erling Scholler
Numar de pagini: 128 pagini
ISBN: 978-99931-865-7-1
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Tanara Vibeke si Jon, mama si fiu, locuiesc singuri intr-o casa intunecoasa dintr-o localitate rurala, in nordul Norvegiei. Noptile sunt lungi si reci, viata se deruleaza cu incetinitorul. Jon va implini noua ani, este obsedat de imagini ale unor oameni torturati si viseaza sa primeasca de ziua lui un trenulet electric. Vibeke e o devoratoare de carti, o fire artistica si idealista, infometata de tandrete si de iubire. In timp ce ea isi petrece seara in oras, copilul rataceste prin zapada, ajungand in masina unui personaj ambiguu.
Iubire e o carte despre dragoste, despre singuratate si despre evadarea din realitate prin forta imaginatiei: copilul isi iubeste mama, mama tanjeste dupa iubirea iluzorie a unui barbat strain. Suspansul se cladeste pagina cu pagina in intunericul noptii norvegiene, care va fi o noapte fara sfarsit pentru unul dintre cei doi.


Carti similare cu Iubire

Bantuitii

Bantuitii

de Chuck Palahniuk

mai mult
Domnisoara einstein

Domnisoara einstein

de Philip Sington

mai mult
Libertatea de a iubi

Libertatea de a iubi

de Uzma Aslam Khan

mai mult



Recenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2016-12-16 09:12:28 Rating:

Avem nevoie de iubire, asta e clar. Desigur, avem și momente când vrem să fim singuri și să ne putem aduna, însă una e să fim singuri, alta e să ne simțim singuri. Avem nevoie mereu de susținere, de aprobare, de cineva care să ne fie aproape. Se-ntâmplă totuși ca uneori să uităm că și altcineva are nevoie de noi. Așadar, suntem mereu alături de cei ce au nevoie de noi? Știm să și dăruim sau...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135