Ultimul om bun

scrisa de A. J. Kazinski

Ultimul om bun de A. J. Kazinski Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ultimul om bun 34.3 lei *
Ultimul om bun 49 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): A. J. Kazinski
Traducator (i): Gabriela Alina Sauciuc
Numar de pagini: 656 pagini
ISBN: 978-973-707-533-8
Anul aparitiei: 2012
Descriere: In Vechiul Testament exista o legenda: pe pamant traiesc treizeci si sase de oameni buni care ne pazesc. Fara ei umanitatea ar disparea. Dar acesti oameni buni nu stiu ca ei sunt cei alesi.

Au fost alesi 36. Nu au mai ramas decat 2.

Beijing: un calugar se prabuseste mort in odaia lui. Un semn infricosator – un tatuaj? o arsura? – se intinde pe spatele lui si in jos, pe sira spinarii. Mumbai: un economist indragit, un om care ii ajuta pe saraci, moare pe neasteptate. Pe corpul lui se regasesc aceleasi simboluri. Victimele sunt persoane implicate in actiuni caritabile, toate purtand acelasi semn al mortii. Venetia: un politist intreprinzator incearca sa gaseasca legatura intre toate aceste decese misterioase. Cine poate fi in spatele crimelor?
Lui Niels Bentzon, inspector cu experienta, ii revine sarcina de a-i gasi pe „oamenii buni" din Danemarca si de a-i preveni. Insa Bentzon este antrenat sa vada raul din oameni, nu binele. Unul cate unul, oamenii sunt taiati de pe lista lui. Le simte secretele si nelegiuirile.
O carte in care stiinta si religia se impletesc intr-o poveste alerta, cu ritm febril.

Tocmai cand e pe cale sa renunte la cazul ce i-a fost incredintat, Niels Bentzon o intalneste pe Hannah Lund, astrofizician stralucit, care sufera de pe urma mortii fiului ei si a casniciei sale ratate. Cu ajutorul lui Hannah, Bentzon reface puzzle-ul numeroaselor decese, scotand la iveala un anumit tipar. Isi dau seama ca e vorba despre o crima planificata perfect. Au avut loc treizeci si patru de decese – mai urmeaza doua, potrivit legendei. Daca iau tiparul in considerare, Niels si Hannah pot numi data si locul in care se vor produce ultimele doua crime. in Venetia si Copenhaga. Si vor fi savarsite acum.

Un roman politist fenomenal, centrat pe moartea misterioasa a «oamenilor buni» si pe maiestria detectivilor de a rezolva enigma... inainte de a fi prea tarziu.

„Ultimul om bun are tot ce ii trebuie unui thriller: story, secrete, conspiratii, actiune, aventura si subiecte de interes international. Un pariu castigat." - New York Times

„A. J. Kazinski stie sa dozeze perfect suspansul, luand cititorul tot timpul prin surprindere. Iar finalul cartii este unul incredibil de reusit." - Hamburger Abendblatt


Carti similare cu Ultimul om bun

Diavolul in rochie albastra

Diavolul in rochie...

de Walter Mosley

mai mult
Moarte pe nil

Moarte pe nil

de Agatha Christie

mai mult



Recenzii

cassady cassady pe 2013-04-06 22:30:58 Rating:

Este prima carte de A.J. Kazinsky pe care am citit-o si de fapt singura pe care am pus mana deocamdata si asta pentru ca sunt o mare fana a seriei negre si in general a carilor de la editura trei.
Este prima carte pe care am citit-o dar cu siguranta ca nu va fi singura pentru ca mi-a placut si imi doresc sa mai citesac si altele.
Povestea cartii este urmatoarea,...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

cassady
Recenzii: 42
Carti citite: 105