Asa sunt eu, prost

scrisa de Valentin Uritescu

Asa sunt eu, prost de Valentin Uritescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Valentin Uritescu
Numar de pagini: 248 pagini
ISBN: 978-973-50-2946-3
Anul aparitiei: 2011
Descriere: „Eu scriu aceste randuri fara sa fac pe scriitorul, fara sa arat cat sunt de cult si de destept... Nu! Eu vreau sa vedeti cat sunt de prost, adica asa cum sunt de-adevaratelea. De aceea nu schimb nimic, nu ascund nimic, nu infrumusetez nimic...“, marturiseste Valentin Uritescu.

Ca un prolog la volumul sau de memorii, cunoscutul actor publica pagini de jurnal din turneele teatrale facute de-a lungul timpului in strainatate, povesteste crampeie din viata familiei lui, evoca oameni si intamplari din satul ardelenesc in care s-a nascut.

Uritescu scrie cu sinceritate si simplitate, cu umor si vigoare, este adeseori savuros si mereu autentic. Alaturi de Victor Rebengiuc, Oana Pellea si Florin Piersic jr, autorul acestei carti dovedeste ca actorii talentati au ceva de spus publicului si in afara scenei.


Carti similare cu Asa sunt eu, prost




Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!