Jocul ingerului

scrisa de Carlos Ruiz Zafon

Jocul ingerului de Carlos Ruiz Zafon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jocul ingerului 29.25 lei *
Jocul ingerului 36.56 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Carlos Ruiz Zafon
Traducator (i): Dragos Cojocaru
Numar de pagini: 472 pagini
ISBN: 978-973-46-1389-2
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Jocul ingerului revine la minunatele decoruri din celebrul roman Umbra vantului, pe stradutele intortocheate ale Barcelonei, in universul gotic al Cimitirului Cartilor Uitate – o poveste magnifica despre magia cartilor si colturile cele mai intunecate ale sufletului uman.

Actiunea romanului Jocul ingerului se desfasoara in Barcelona anilor 1920. Un tanar scriitor obsedat de o iubire imposibila primeste, din partea unui editor misterios, oferta de a scrie o carte cum n-a mai existat niciodata, in schimbul careia i se promite nu doar o avere, ci chiar mai mult decat atat. In stilul sau stralucitor, cu o precizie narativa impecabila, autorul romanului Umbra vantului ne transporta din nou in Barcelona inceputului de secol XX si in Cimitirul Cartilor Uitate, oferindu-ne un roman cu o intriga captivanta – o poveste de dragoste despre nebanuitele cai ale vietii, o ratacire printr-un labirint de taine unde vraja cartilor, pasiunea si prietenia isi dau mana intr-o povestire magistrala.

„Jocul ingerului este un roman sclipitor: thriller detectivistic, poveste de groaza supranaturala si poveste de dragoste sfasietoare, in acelasi timp. Exploreaza viata, moartea, credintele religioase si – mai mult decat orice – singuratatea, dulcele si amarul, tortura de a fi scriitor si rostul esential al cartilor, al literaturii, in intelegerea conditiei noastre umane.” (Daily Mail)

"Daca romanul sau anterior, Umbra vantului, celebra extazul de a citi, acesta - fara a fi mai putin indragostit de literatura sau plin de intrigi arhetipale - exploreaza agoniile scrisului." (The Independent)

"Zafón este un veritabil Dickens al Barcelonei... Fiecare rand e plin de savoare, functioneaza cu forta exploziva a prafului de pusca, e bantuit de fantome si blesteme." (Corriere della Sera)

„O lectura splendida!” (Stephen King)


Carti similare cu Jocul ingerului

Distanta dintre noi

Distanta dintre noi

de Jhumpa Lahiri

mai mult
Blandetea lupilor

Blandetea lupilor

de Stef Penney

mai mult
Al cincilea copil

Al cincilea copil

de Doris Lessing

mai mult



Recenzii

tudor.vlad tudor.vlad pe 2017-02-13 11:54:48 Rating:

Pentru cei care nu ştiu: pactul cu editorul, sau, şi mai lugubru, să-ţi vinzi inima editorului, nu este, de fapt, o situaţie excepţională, ci, mai degrabă, o regulă. S-ar putea spune o regulă a debutului, dar nu numai.
Jocul îngerului, de Carlos Ruiz Zafon, un roman care ar merita să fie rescris de un anglo-saxon pentru a-i fi eliminate toate lungimile „latine“ şi a-i fi...

Citeste mai mult

cornelia.popa cornelia.popa pe 2016-08-19 06:44:06 Rating:

Speranța ne ține sufletul deschis și ne ajută să înaintăm în viață. Cu toții avem nevoie de ea, unii de-o doză mai mică, alții de-o doză mai mare. Zafon a pus câte-un strop de speranță în fiecare personaj al său și de asemenea le-a dăruit câte o valiză cu vise. Viața lui David Martin pare a fi ruptă din “Marile speranțe”, cartea lui Dickens, carte ce i-a fost alături încă de...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

alinuta
Recenzii: 0
Carti citite: 53

sandybook
Recenzii: 3
Carti citite: 146

tudor.vlad
Recenzii: 8
Carti citite: 9