Carrie

scrisa de Stephen King

Carrie de Stephen King Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Carrie 9.99 lei *
Carrie 11.12 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Stephen King
Traducator (i): Mihnea Columbeanu
Numar de pagini: 216 pagini
ISBN: 978-606-579-941-7
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Carrie este o adolescenta timida si retrasa, care, din copilarie, indura persecutiile si ironiile colegilor de clasa. Umilintele la care o supun devin o tortura din care simte ca nu mai poate iesi. Mai mult, este si victima fanatismului religios al mamei sale, o fiinta violenta, brutala.

Cand disperarea ajunge la apogeu, Carrie isi descopera o putere inspaimantatoare – telekinezia –, ce-i ofera darul razbunarii: poate sa miste, sa arunce, sa zdrobeasca si sa incendieze orice de la distanta.

„Sangeroasa si inspaimantatoare… nu o poti lasa din mana!“
Chicago Tribune

„Garantat sa te ingrozeasca!“
The New York Times


Carti similare cu Carrie

Sanctus

Sanctus

de Simon Toyne

mai mult
Crede-mă când mint

Crede-mă când mint

de J.P. Delaney

mai mult



Recenzii

crissis95 crissis95 pe 2017-10-21 15:02:28 Rating:

Cred că nu sunt singura persoană care a uitat “să respire” de-a lungul lecturii...este romanul de debut a lui King care, în ciuda faptului că a fost refuzat iniţial de edituri, autorul sfârşind prin al aruncă la gunoi , soţia acestuia a venit în salvarea acestuia. Este al doilea că roman preferat după “Cimitirul animalelor”.
Carrietta White este o adolescentă cu puteri...

Citeste mai mult

Silvia1988 Silvia1988 pe 2016-12-03 13:37:36 Rating:

Copilaria mea, aproape deloc supravegheata de contactul cu imagini socante la TV, a fost marcata si de o serie de filme horror, care pe vremea aceea nu aveau bulina “peste 15”. Printre aceste filme se numara “Carrie” a lui Stephen King, ecranizare a romanului pe care abia acum l-am citit. Cred ca povestea este cunoscuta tuturor, asa ca nu are rost sa fac din nou un rezumat al intamplarilor...

Citeste mai mult

o9iubire o9iubire pe 2012-01-15 16:09:57 Rating:

Stephen King este autorul atât de îndragit al cititorilor editurii Nemira, care ne încântă cu o poveste captivantă cu fiecare carte pe care o citim.
Romanul de faţă este o poveste horror despre o fată marginalizată de către colegii săi de clasă, batjocorită şi dispreţuită atât de propria mamă cât şi de colectivul din instituţia de invăţământ care prin scopul obiectiv ce-l deţine ar...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Sorin 22
Recenzii: 0
Carti citite: 152

killer4life
Recenzii: 0
Carti citite: 34

MMlgirl
Recenzii: 0
Carti citite: 17